SKU
HI935005

Termometri termoçift Lloji-K - HI935005

14 679,61 Lekë
In stock

Termometri termoçift Lloji-K HI935005 është një termometër dixhital, i papërshkueshëm nga uji. Ky matës ofron matje të temperaturës me saktësi të lartë duke përdorur një shumëllojshmëri të gjerë sondash të këmbyeshme.

  • ±0.2% saktësi
  • Leximi °C/°F
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit.

Termometri termoçift HI935005 është një termometër i tipit K që mund të përdoret me një shumëllojshmëri të gjerë sondash të tipit K. Ky termometër ofron dy diapazon matjeje nga -50,0 deri në 199,9°C dhe 200 deri në 1350°C, të cilat mund të shfaqen edhe në °F (-58,0 deri në 399,9°F dhe 400 deri në 2462°F). Me një saktësi të shkallës së plotë ±0,2%, termometrat e papërshkueshëm nga uji HI935005 janë të përshtatshëm për matjet e temperaturës në laborator ose në terren.

 

Veçoritë:

Leximi °C/°F - Matjet mund të shfaqen në gradë Celsius ose Faradej. 

Sonda të këmbyeshme - Një gamë e gjerë sondash termoelementësh të tipit K janë të disponueshme për të përmbushur nevojat specifike të përdoruesve. Secila nga seritë e sondave HI766 mund të ndërrohet me HI935005 për të matur temperaturën e sipërfaqeve, gazeve, ajrit, mostrave të lëngshme, gjysmë të ngurtë dhe më shumë.

Funksioni i lartë/i ulët - Vlerat maksimale dhe minimale të temperaturës monitorohen vazhdimisht dhe shfaqen në pjesën e poshtme të ekranit LCD HI935005 gjatë një seance matjeje. Butoni CLR fshin vlerat e larta dhe të ulëta në ekranin LCD.

Funksioni HOLD - Butoni HOLD në faqen e njehsorit ngrin ekranin për t'i lejuar përdoruesit kohën për të regjistruar leximet. Megjithëse ekrani është i ngrirë, njehsori vazhdon të monitorojë nga brenda temperaturën dhe të përditësojë vlerat e larta dhe të ulëta të matjes.

Fikja automatike - Përdoruesit mund të zgjedhin të aktivizojnë mbylljen automatike pas 8 ose 60 minutash mospërdorim ose të zgjedhin të çaktivizojnë funksionin e mbylljes.

Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë (BEPS) - Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë zbulon kur bateritë bëhen shumë të dobëta për të siguruar matje të besueshme.

Treguesi i baterisë së ulët - Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e baterisë së ulët.

 

Specifikimet

Specifikimet e emrit Detajet
sku HI935005
Intervali -50.0 në 199.9°C / 200 në 1350°C -58.0 në 399.9°F / 400 në 2462°F
Rezolucioni 0.1°C (mbi 199.9°C) / 1°C (jashtë) 0.1°F (mbi 399.9°F) / 1°F (jashtë)
Saktësia (@20˚C/68˚F) ±0.2% shkallë e plotë, për një vit, duke përjashtuar gabimin e sondës
Sonda tipike e devijimit të EMC ± 3°C / ± 6°F, me sondë termoçift HI 766 K
Bateria Bateritë 3x1,5V AA (IEC LR6), përafërsisht. 1600 orë përdorim të vazhdueshëm (BL fikur)
Fikja automatike zgjidhet nga përdoruesi: 8 min, 60 min, e c'aktivizuar
Mjedisi -10 në 50°C (14 to 122°F); RH 100%
Dimensionet 150 x 80 x 36 mm (5.9 x 3.1 x 1.4")
Pesha 235 g (8.3 oz.)
Shënime (*) Intervali i matjes mund të jetë kufizim për sondën
Garancia 2 vite
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara