SKU
HI935012

Termometër për procesin e përgatitjes së birrës- HI935012

20 062,14 Lekë
In stock

E bërë për qëllime profesionale por jo vetëm, Termometri i Birrës Hanna është gjithçka që ju duhet për të siguruar që ju të merrni rezultate të sakta të temperaturës gjatë gjithë procesit të prodhimit të birrës. I projektuar për t'u bërë ballë goditjeve, rënieve në jetën reale, trupi i ri IP65 siguron performancë të lartë, ndërsa sonda shtesë e gjatë arrin thellë në tankun tuaj të birrës për matje të besueshme.

  • Saktësia ±0,1°C/±0,2°F
  • Teknologjia IP65
  • E përkryer për përdorim në tanke të lartë
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit.

brewing-thermometer-hi935012

Funksioni CAL Check™

HI9350011 përfshin teknologjinë ekskluzive CAL Check™ të Hanna-s. CAL Check™ lejon përdoruesin të kontrollojë statusin e kalibrimit. Nëse njehsori është i kalibruar, ekrani do të tregojë automatikisht "0.0°C" gjatë nisjes.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë AAA të përfshira ofrojnë 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

 

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin pas 8 ose 60 minutash, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetëgjatësinë e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

brewing-thermometer-connection-hi935012

Strukturë e qëndrueshme

Këllëfi i papërshkueshëm nga uji ofron mbrojtje maksimale që termometri të jetë i qëndrueshëm në çdo mjedis.

Dizajn portativ

I krijuar edhe për testim në lëvizje, ekrani i madh LCD ofron lexime nga çdo kënd.

Funksionimi me një buton të vetëm

Me funksionimin e një butoni të vetëm, matjet e temperatures janë më të thjeshta. Ky buton i vetëm e ndez dhe e fik njehsorin dhe ju lejon të kaloni nëpër opsione të tjra kur jeni në modalitetin e konfigurimit.

brewing-thermometer-full-view-hi935012

E furnizuar me 1m sondë të temperaturës së çelikut intensik

Sonda e temperaturës FC762N2 është një sondë zhytëse  me gjatësi 1 metër. Sonda e çelikut është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar, kombinimi perfekt për të vepruar në  mjedisin e vështirë që haset në birrari. Çdo sondë është bërë më e gjatë në mënyrë që të mund të arrini më tej në tanket tuaja pa bërë kompromis me sigurinë ose saktësinë.

Sonda plotësisht të këmbyeshme

Hanna's Breëing Thermometer punon me një gamë të gjerë të sondave thermistor, duke përfshirë një gamë të sondave FC762 të inxhinierisë speciale, kështu që ju mund të merrni sondën e duhur për fabrikën tuaj të birrës.

brewing-thermometer-dimentions-hi935012

 

sku

HI935012

Gama

-20.0 deri në 120.0 °C -4.0 deri në 248.0 °F

Rezolucioni

0.1 °C 0.1 °F

Saktësia (@20°C/68°F)

±0.1 °C (-20.0 deri në 120.0 °C) ±0.2 °F (-4.0 deri në 248.0 °F)

Sonda

FC762N2

Saktësia e sondave

±0.3 °C (-10.0 deri në 80.0 °C) ±0.5 °F (14 deri në 176 °F) ±0.7 °C / ±1.3 °F varg të mbetur

Bateria

1.5V AAA (3 pcs.) përafrim. 4500 orë përdorim të vazhdueshëm

Auto-off

përdoruesi i zgjedhur: pas 8 min, 60 min ose i çaktivizuar

Mjedisi

Për matjen e brendshme të produktit: Gjendja operative e vlerësuar: -20 deri në 50 °C (-4 deri 122 °F) Kushti kufizues: -30 deri në 50 °C (-22 deri 122 °F) Gjendja e ruajtjes dhe e transportit: -40 deri në 70 °C (-40 deri 158 °F) Lagështia relative 100 %

Temperatura e ruajtjes/transportit

-40 deri 70 °C (-40 deri 158 °F)

Dimensionet

140 x 57 x 28 mm (5.5 x 2.2 x 1.1")

Pesha

175 g (6.17 oz.)

Vlerësimi i mbrojtjes së rastit Ingress

IP65

Shënim

*Diapazoni i matjes mund të jetë i kufizuar sipas llojit të sondave.

Garancia

2 vjet

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara