SKU
HI981031

Testues I pH të birrës HI981031

Special Price 12 440,97 Lekë Regular Price 13 823,30 Lekë
In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH gjatë procesit të birrës, Testuesi i Birrës HI981031 është projektuar për t'i bërë ballë mjedisit të vështirë të fabrikës së birrës. Sonda e ndërtuar përmban një trup titani, majë xhami të sheshtë dhe nyjëzim të rinovueshëm prej pëlhure duke e bërë atë ideal për matjen e pH gjatë procesit të bërjes së birrës.

  • saktësia ±0.2 pH saktësi
  • Vjen me të gjitha tretësirat  e nevojshme dhe bateritë- gjithçka që ju duhet për të filluar matjen menjëherë.
  • Elektroda e specializuar për kontrollimin gjatë procesit të përgatitjes.

 

HI981031-Beer-pH-Tester_Front

Vecori të mira sjellin testime te sakta

Një tregues stabiliteti në ekran siguron nivelin më të lartë të saktësisë në rezultatet tuaja. Veçoria e zgjedhur auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë dhe kursen energjinë nëse matësi është lënë aksidentalisht ndezur.

Madhësi xhepi

Madhësia kompakte e bën Testuesit e Birrës  ideal për testim.. Një ekran i madh LCD ofron lexime në një shikim nga çdo kënd .

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të ndezet për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të hollësishme; po ashtu edhe elektroda jote. Testuesi i Birrës HI981031 përmban një sondë të ndërtuar që është projektuar me kujdes për të matur pH në birrë.

 

 

Majë qelqi e sheshtë

Maja e sheshtë e qelqit është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon mbetjet e ngurta nga mbledhja në sensor .

Cloth junction

Hi981031 përmban një nyje pëlhure. Kur bllokohet, thjeshtë pastroni nyjen duke nxjerrë thjeshtë 1/8" e nyjës nga elektroda për të ekspozuar një pjesë të re, duke rezultuar në një nyjë të ripërtërirë për një jetë më të gjatë elektrode.

Trupi i titanit

Trupi i titanit është pothuajse i pathyeshëm, duke e mbrojtur testuesin tuaj nga thyerjet aksidentale duke e bërë atë ideal për mjedise të ashpra .

complete-kit-hi981031

Ne besojmë se blerja e një testuesi duhet të jetë e thjeshtë. Testuesit tuaj të birrës pH janë të pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testime të suksesshme menjëherë .

Tretësirë pastrimi për depozitat e birrës

Testuesi juaj i Birrës pH vjen me një tretësirë pastrimi që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të lirë nga majaja dhe sheqeri. Ky kombinim i koncentruar detergjentësh pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

Bustinë kalibrimi pH 4 & 7

Kur kryhet një kalibrim pH është e rëndësishme që të përdoren buferat e saktë .Ne përfshijmë disa bufera të fillimit .Bustinat një-përdorimshe janë të vulosura individualisht kështu që ju përdorni tampon të freskët çdo herë që ju kalibroni

Tretësira e ruajtjes

Ruajtja e duhur e elektrodës suaj do të sigurojë matje të besueshme dhe një jetë të gjatë elektrode. Tretësira jonë e ruajtjes është e formuluar në mënyrë të veçantë për ta mbajtur qelqin e hidratuar.

Specifikimet

SKU

HI981031

Range pH

0.00 deri 12.00 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibrimi

Automatike, një ose dy pikë

pH Kompensimi i temperaturës

Automatike, 0 deri në 80 °C

Fikje automatike

8 minuta, 60 minuta, ose mund të çaktivizohet

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 Li-ion / Rreth 800 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); Rh 95% max

Dimensionet

51 x 165 x 21 mm (2 x 6.5 x 0.9")

Pesha

60 g (2.11 oz.)

Informacion*

Tretësira buferike pH 4.01 bustina 20 mL  (2 pcs.), Tretësira buferike pH 7.01 bustina 20 mL  (2 pcs.),, Tretësirë pastrimi për depozitat e birrës bustina 20 mL  (2 pcs.), Tretësira për ruajtjen e elektrodës, shishe me pikatore 13 mL (1 pc.), bateri lithium 3V – CR2032, & Çertifikata e cilësisë së instrumentit dhe manuali i udhëzimit.

Garanci

1 vit

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara