SKU
HI981032

Foodcare Testuesi i pH per djathin HI981032

13 823,30 Lekë
In stock

I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH-it gjatë procesit të prodhimit të djathit, testuesi i pH-it HI981032 është projektuar për matje të drejtpërdrejtë. Sonda e integruar përmban një majë xhami konike dhe trup PVDF të sigurt për ushqimin, duke e bërë atë ideale për matjen e pH të pothuajse të gjitha llojeve të djathrave dhe gjizës.

  • ±0.2 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë
  • Elektrodë e specializuar për kontrollin në vend të pH-it gjatë procesit të prodhimit të djathit

Testues i pH-it së djathit

Me sondë të specializuar

 

Testues i pH-it së djathit

Me sondë të specializuar

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Një tregues i qëndrueshmërisë në ekran siguron rezultate të sigurta. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

Madhësia e përshtatshme për tu mbajtur në xhep

Madhësia kompakte e bën testuesin e pH-it të djathit ideal për testimin në lëvizje. Një ekran i madh LCD ofron lexime me një shikim nga çdo kënd dhe përdorimi i një butoni të vetëm e riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të pulsojë për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje. Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar. Testuesi i pH-it i djathit HI981032 përmban një sondë të integruar që është projektuar me kujdes për të matur pH-in në pothuajse të gjitha llojet e djathrave dhe gjizës.

Open Junction

Ky lloj dizajni redukton bllokimin nga lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet e djathit për një matje më të qëndrueshme të pH-it dhe mirëmbajtje të reduktuar.

Maja konike e qelqit

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH-it në një shumëllojshmëri produktesh me bazë qumështi të përdorura gjatë procesit të prodhimit të djathit. Xhami me temperaturë të ulët (LT) përdoret për rezultate më të shpejta në temperatura më të ulëta.

Trupi PVDF

Fluoruri  i Poliviniliden-it (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve që përdoren për dezinfektim në sektorin ushqimor, duke përfshirë klorin (zbardhues). Ne besojmë se blerja e një testuesi duhet të jetë e thjeshtë. Testuesi juaj i pH-i është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë nga kutia.

 

Tretësirat pastruese

Testuesi juaj i pH-it së djathit vjen me një tretësirë pastrimi që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga grumbullimi i djathit. Ky kombinim i përqendruar i detërgjentëve pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive, në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

Bustinë me bufera pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH-it është e rëndësishme që të përdoren buferat e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestare për t'ju ndihmuar. Paketat me një përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

Tretësira ruajtëse

Ruajtja e duhur e elektrodës suaj do të sigurojë matje të besueshme dhe jetëgjatësi të gjatë të elektrodës. Tretësira jonë e ruajtjes është e formuluar posaçërisht për të mbajtur elektrodën e hidratuar.

Specifikime

Specifikime Detaje
SKU HI981032
pH Range 0.00 ne 12.00 pH
pH Resolucion 0.01 pH
pH Saktesia (@25°C/77°F) ±0.05 pH
pH Kalibrimi Automatik, nje ose dy pika
pH Kompensimi i temperatures Automatik, 0 ne 50 °C
 Shut-Off automatik 8 minuta, 60 minuta, ose mund te c'aktivizohet
Tipi i baterise, jeta e baterise CR2032 Li-ion / 800 ore perdorim i vazhdueshem
Mjedisi 0 ne 50 °C (32 ne 122 °F); RH 95% max
Dimensionet 50 x 129 x 21 mm (2 x 5.1 x 0.9“)
Pesha 42 g (1.48 oz.)
Informacion* Çdo testues i pH  HI981032 vjen me: bustina të lëngshme me tretësirë buferike pH 4.01 (2 copë), bustina të lëngshme me tretësirë buferike pH 7.01 (2 copë), tretësirë pastrimi për depozitat e djathit (2 copë), tretësirë për ruajtjen e elektrodës, 13 mL pikatore, manual udhëzimi, certifikatë cilësie
Garancia 1 vit
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara