SKU
HI981033

TESTUES I pH TE VERA - HI981033

13 823,30 Lekë
In stock

I krijuar për ta bërë procedurën e matjes së pH më të lehtë gjatë procesit të bërjes së verës, është I dizenjuar për të matur këtë pH dhe nësë mostra ka sasi të konsiderueshme mbetjesh të ngurta. Doreza me një përbërje të qelqtë, me një majë sferike dhe më systemin CPS kundër bllokimit I cili mund të rezistoj 20 herë më gjatë se ai normali, duke e bërë këtë paisje ideale për matjen e pH gjatë realizimit të verës.

-saktësi ±0.2 pH

-vjen e pajisur me të gjitha tretësirat e nevojshme, bateritë cdo gjë që do t’ju duhet për të nisur nga puna

-elektrodë të specializuar për lëngjet, verën gjatë procesit

wine-ph-tester-hi981033

CILËSI ME E MIRË PËR REZULTATE MË TË MIRA

Indikatori I implementuar na siguron ne rezultate të sigurta dhe të shpejta. ky instrument përmban dhe opsionin e fikjes automatike të tij nësë nuk jemi duke e përdorur për të zgjatur jetëgjatësine e baterive.

MADHËSIA E TIJ ‘POCKET SIZE’

Madhësia e instrumentit e bën testuesin e verës ta ketë shumë të lehtë ta marr matësin kudo që I duhet. Ekrani LCD gjithashtu tepër I lehtë në pamje vizive do t’ju ndihmojë ju në marrjen e rezultateve.

JETA E GJATË E BATERISË

Bateria që përfshihet cr2032 li-ion mundëson 1000 orë përdorim të vazhdueshëm.instrumenti do t’ju japi sinjale për t’ju paralajmëruar ju për baterinë kur ajo të jetë drejtë fundit.

Matjet që ju do të realizoni do të kërkojnë vëmëndje specifike, gjithashtu dhe elektroda e përdorur.  Hi981033 ka një dorezë të dizenjuar për të matur ph në lëngje.

 

wine-ph-tester-tip-hi981033

SISTEMI CPS

Teknologjia CPS është krijuar për të realizuar lehtë matjen e ph në mostra që përmbajnë materiale të ngurta (që mund të shkaktojnë bllokime). Kur elektroda kontaminohet, ne mund të lëvizim PTFE për ta pastruar duke I rritur jetën elektrodën 20 herë më shumë se ajo normale.

MAJA SFERIKE

Maja sferike mundëson që të kryhet një kontakt I mirë me mostrën dhe matje të sakta dhe të shpejta.

PËRBERJA E TIJ PREJ XHAMI

Është tepër i lehtë për tu pastruar, është rezistentë nga kimikateve dhe arrin shumë shpejt një ekuilibër për të patur matje të sigurta dhe të shpejta.

 

 

 

Ne besojmë se të blini një instrument testues duhet të jetë e lehtë. Testuesi juaj I ph të verërave do të jetë I pajisur me cdo gjë që juve do t’ju nevojitet.

SOLUCIONI PASTRUES PËR DEPOZITËN E VERËS DHE NJOLLAT

Testuesi juaj I ph të verës do të vi te ju së bashku me solucionin pastruesi cili është I krijuar në mënyrë të tillë që të largoj njollat nga elektroda dhe depozitat. Këta detergjentë do të pastrojnë tepër shpejt dhe do ta lën instrumentin tuaj në kushte perfekte.

BUFERA ME PH 3 DHE 7

Kur ju jeni duke kalibruar për ph duhet të keni parasysh të gjeni buferi e saktë.Ne ju mundësojmë ju disa bufera për të nisur. E mira do të ishte që ju të përdornit buffer të fresket kur jeni duke kalibruar.

 

Duhet të keni kujdes që elektroda juaj të jetë gjatë gjithë kohës e hidratuar në solucionin e saj ( jo kripë), kjo do të shtojë jetën e elektrodave tuaja dhe do t’ju sigurojë ju matje të sakta.

Specifikimet

Specifikimet

Detaje

SKU

HI981033

pH Ranges

0.00 ne 12.00 pH

pH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktesia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibrimi

Automatik, nje ose dy pika

pH Kompensimi i temperatures

Automatik, 0 ne 50 °C

Automatik Shut-Off

8 minuta, 60 minuta ose mund te c'aktivizohet

Tipi i baterise, jeta e saj

CR2032 Li-ion / afersisht 800 ore pune te vazhdueshme

Mjedisi

0 ne 50 °C (32 ne 122 °F); RH 95% max

Dimensionet

51 x 157 x 21 mm (2 x 6.2 x 0.9“)

Pesha

48 g (1.7 oz.)

Informacion*

Cdo HI981033 wine pH Tester vjen së bashku me: buferin (ne formë bustine) pH 3.00 (2 pcs.), buferin pH 7.01 (2 pcs.), solucionin pastrues për depozitat e verës, solucionin pastrues për njollat e verës, solucioni për të ruajtur elektrodat, 13 mL pikatore, solucioni elektrolit mbushës, pipeta, manuali I instruksionit, certifikata e cilësise

Garancia

1 vit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara