SKU
HI981034

Testuesi i pH te qumeshtit HI981034

13 823,30 Lekë
In stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH-it gjatë përpunimit të qumështit, testuesi i pH-it të qumështit HI981034 është projektuar për t'i bërë ballë mjedisit të ashpër të impianteve të përpunimit të qumështit. Sonda e integruar përmban një “open junction”, majë xhami konike dhe trup qelqi duke e bërë atë ideale për matjen e pH-it të qumështit gjatë përpunimit.

  • ±0.2 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë
  • Elektrodë e specializuar për kontrollin e vlerave të pH-it gjatë përpunimit të qumështit

Testues i pH-it së qumështit

Me sondë të specializuar

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Një tregues i qëndrueshmërisë në ekran siguron rezultate të sigurta. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

Madhësia e përshtatshme për tu mbajtur në xhep

Madhësia kompakte e bën testuesin e pH-it të qumështit ideal për testimin në lëvizje. Një ekran i madh LCD ofron lexime me një shikim nga çdo kënd dhe përdorimi i një butoni të vetëm e riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të pulsojë për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

Maja konike e qelqit

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH-it në një shumëllojshmëri produktesh me bazë qumështi të përdorura gjatë procesit të prodhimit të djathit.

Trup qelqi

Trupi i qelqit është i lehtë për t'u pastruar është kimikisht rezistent dhe i shpejtë për të arritur ekuilibrin termik për një matje më të shpejtë dhe më të qëndrueshme.

Specifikime

Specifikime Detaje
SKU HI981034
pH Range 0.00 ne 12.00 pH
pH Resolutioni 0.01 pH
pH Saktesia (@25°C/77°F) ±0.05 pH
pH Kalibrimi Automatik, nje ose dy pika
pH Kompensimi i temperatures Automatik, 0 ne 50 °C
 Shut-Off automatik 8 minuta, 60 minuta, ose mund te c'aktivizohet
Tipi i baterise/ jeta e saj CR2032 Li-ion / 800 ore perdorim i vazhdueshem
Mjedisi 0 ne 50 °C (32 ne 122 °F); RH 95% max
Dimensionet 51 x 159 x 21 mm (2 x 6.3 x 0.9“)
Pesha 52 g (1.83 oz.)
 Informacion* Çdo testues i pH  HI981034 vjen se bashku me: bustina të lëngshme me tretësirë buferike pH 4,01 (2 copë), bustina te lëngshme me tretësirë buferike pH 7,01 (2 copë), tretësirë pastrimi për depozitat e qumështit (2 copë), tretësirë për ruajtjen e elektrodës, 13 mL pikatore, manual udhëzimi, certifikatë cilësie
Garancia 1 vit
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara