SKU
HI981035

Testues FoodCare për pH e sushit HI981035

13 823,30 Lekë
In stock

I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH në bërjen e sushit, testuesi HI981035 është I specializuar për matjen e pH të orizit te sushi si pjesë e realizimit të analizave të kërkuara(HAACP). Sonda e ndërtuar përmban një trup titani, majë të sheshtë dhe open junction duke e bërë atë ideal për matjen e pH të orizit sushi.

  • ±0.05 pH saktësi.
  • Vjen me të gjitha tretësirat e nevojshme dhe bateritë- gjithçka që ju duhet për të filluar matjen menjëherë.
  • Elektroda e specializuar për kontrollimin e orizit te sushi.

Karakteristika të vecanta për testime më të mira

Një tregues stabiliteti në ekran siguron nivelin më të lartë të saktësise së rezultateve tuaja. Veçoria e zgjedhur auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë për paqen e mendjes dhe kursimin e energjisë nëse matësi është lënë aksidentalisht ndezur.

Madhësi kompakte

Madhësia kompakte e bën Testuesit e pH ideal për testimin on-the-go. Një ekran i madh LCD ofron lexime në një shikim nga çdo kënd dhe funksionimi i vetëm I një  butoni riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të ndezet për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të hollësishme; po ashtu edhe elektroda juaj. Testuesi HI981036 Meat pH testues përmban një sondë të ndërtuar që është projektuar me kujdes për marrjen e matjeve të drejtpërdrejta të pH gjatë përpunimit të mishit.

Open junction

Kur leximet bëhen të ngadalshme, thjeshtë  hiqni mëngën për pastrim të shpejtë dhe  rivendosni elektrolyte të ri. Pasja e një sonde të pastër me një elektrolitë referues të freskët do të përmirësojë performancën dhe do të zgjasë jetën e testuesit.

 

Majë e qelqtë e sheshtë

Maja e sheshtë e qelqit është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon grumbullimin e ngurta në sensor për më pak mirëmbajtje. Sensori i temperaturës i ndërtuar siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

 

Trupi i titanit

Trupi i titanit ofron një qëndrueshmëri më të madhe që është ideale për mjedise të vështira.

Ne besojmë se blerja e një testuesi duhet të jetë e thjeshtë. Testuesi juaj i PH  është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testimin e suksesshëm menjëherë .

Tretësire pastrimi dhe dezinfektimi

Testuesi juaj pH vjen me tretësire pastrimi që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të lirë nga vajrat dhe proteinat. Ky kombinim i koncentruar detergjentësh pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

Kalibrim i lehtë

Testuesi mund të vendoset drejtë në buferin tonë të kalibrimit për kalibrim të lehtë. Duke përdorur një sachet kalibrimi Hanna.

Tretësira e ruajtjes

Ruajtja e duhur e elektrodës suaj do të sigurojë matje të sakta dhe një jetë të gjatë të elektrodës. Tretësira jonë e ruajtjes është e formuluar në mënyrë të veçantë për ta mbajtur pH qelqin të hidratuar, duke minimizuar rritjen organike.
Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI981035

pH Range

0.00 deri 12.00 pH

PH Rezoluta

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.2 pH

pH Kalibrimi

Automatike, një ose dy pikë

pH Kompensimi i temperaturës

Automatike, 0 deri në 50 °C

Elektroda pH

E ndërtuar për zbatim të veçantë

Fikje automatike

8 minuta, 60 minuta ose të çaktivizuar

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 Lithium jon (përfshirë) / Afërsisht 800 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); Rh 95% max

Dimensionet

51 x 160 x 21 mm (2.0 x 6.3 x 0.9")

Pesha

57 g (2.0 oz.)

Informacione

Çdo HI981035 vjen së bashku me: HI70004 pH 4.01 tretësirë buferike, 20 mL bustinë (2 pcs.), HI70007 pH 7.01 tretësirë buferike, 20 mL bustinë (2 pcs.), HI700683 tretësirë pastrimi për sushi, 20 mL bustinë (2 pcs.), soda e ruajtjes së elektrodës HI9072, 13 mL dropper, CR2032 3V Bateria lithium-jon, çertifikata e cilësisë së Instrumentit, Manuali i udhëzimeve.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara