SKU
HI981036

Testues Foodcare për pH e Mishin HI981036

13 823,30 Lekë
In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH të mishit, testuesi HI981036 është projektuar për t'i bërë ballë mjedisit të vështirë të fabrikave të përpunimit të mishit. Sonda e ndërtuar përmban open junction, majë xhami konike dhe një dizajn me mëngë të lëvizshme duke e bërë atë ideale për matjen e pH të mishit.

  • saktësi ±0.05 pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat e nevojshme dhe bateritë- gjithçka që ju duhet për të filluar matjet menjëherë.
  • Elektroda e specializuar për kontrollimin e pH gjatë përpunimit të mishit.

Karakteristika të vecanta për testime më të mira

Një tregues stabiliteti në ekran siguron nivelin më të lartë të saktësise së rezultateve tuaja. Veçoria e zgjedhur auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë për paqen e mendjes dhe kursimin e energjisë nëse matësi është lënë aksidentalisht ndezur.

Madhësi kompakte

Madhësia kompakte e bën Testuesit e pH ideal për testimin on-the-go. Një ekran i madh LCD ofron lexime në një shikim nga çdo kënd dhe funksionimi i vetëm I një  butoni riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të ndezet për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të hollësishme; po ashtu edhe elektroda juaj. Testuesi HI981036 Meat pH testues përmban një sondë të ndërtuar që është projektuar me kujdes për marrjen e matjeve të drejtpërdrejta të pH gjatë përpunimit të mishit.

Open junction

Kur leximet bëhen të ngadalshme, thjeshtë  hiqni mëngën për pastrim të shpejtë dhe  rivendosni elektrolyte të ri. Pasja e një sonde të pastër me një elektrolitë referues të freskët do të përmirësojë performancën dhe do të zgjasë jetën e testuesit.

Majë qelqi konike

Dizajni i majave në formë konike lejon penetrimin e drejtpërdrejtë në produktet e mishit.

Trupi PVDF

Fluori i polivinilideneve (PVDF) është një plastikë e qëndrueshme që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve të përdorur për dezinfektim në sektorin ushqimor, duke përfshirë klorin (zbardhues).

 

 

Ne besojmë se blerja e një testues pH duhet të jetë e thjeshtë. Testuesit tuaj të  pH janë të pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testimin e suksesshëm menjëherë sapo ta keni në dorë.

Tretësira e pastrimit të yndyrës dhe njollave të mishit

Testuesi I pH vjen me tretësire pastrimi që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të lirë nga vajrat dhe papastërtitë që gjenden në produktet e mishit . Ky kombinim i koncentruar detergjentësh pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

pH 4 & 7 kalibruesi në trajtë bustine

Kur kryhet një kalibrim I pH është e rëndësishme që të përdoren.buferët e saktë. Ne përfshijmë disa buferë me paketimin fillestar për të të bërë të nisësh.Bustinat një-përdorimshe janë të vulosur individualisht kështu që ju përdorni bufer të freskët çdo herë që ju kalibroni.

Tretësira e ruajtjes

Ruajtja e duhur e elektrodës suaj do të sigurojë matje të besueshme dhe një jetë të gjatë elektrode. Tretësira jonë e ruajtjes është e formuluar në mënyrë të veçantë për ta mbajtur elektrodën të hidratuar, duke minimizuar dhe kontaminimin.

 

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI981036

Range pH

0.00 deri 12.00 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibrimi

Automatike, një ose dy pikë

pH Kompensimi i temperaturës

Automatike, 0 deri në 50 °C

Fikja automatike

8 minuta, 60 minuta, ose mund të çaktivizohet

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 Li-ion / Rreth 800 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); Rh 95% max

Dimensionet

51 x 148 x 21 mm (2 x 5.8 x 0.9")

Pesha

43 g (1.58 oz.)

Informacione*

Çdo HI981036 vjen së bashku me:pH 4.01 tretësirë buferike (bustine) (2 pcs.), pH 7.01 tretësirë buferike (bustine) (2 pcs.), bustinë me tretësirë pastruese (2 pcs.), tretësirë për ruajtjen e elektrodës, 13 mL dropper, tretësira mbushëse e elektrodës, Manual Udhëzimi, Certifikata e Cilësisë

Garancia

1 vit

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara