SKU
HI9913-2

Kontrolluesi i pH dhe përcjellshmërisë (i montuar në mur) - HI9913-2

84 582,52 Lekë
In stock

HI9913 është një kontrollues pH dhe përcjellshmërie 2-në-1 i projektuar për një dozimin e solucioneve të plehrave në hidroponikë. Reletë aktivizohen kur pH tejkalon pikën e caktuar ose nëse përcjellshmëria bie nën vlerën e dëshiruar. Dy pompa ose elektro-valvola mund të lidhen drejtpërdrejt me kontrolluesin dhe të furnizohen me energji përmes terminaleve. HI9913 përdor elektroda pH me një lidhës BNC dhe një sondë përcjellshmërie me një lidhës DIN. HI9913 kompenson automatikisht efektin e temperaturës në matjet e përcjellshmërisë.

  • Kontrolli proporcional i pH dhe përcjellshmërisë (EC).
  • Sistem alarmi me kontakt të trefishtë.
  • Dizajn me kosto më të ulët 2-në-1.

Instalim i lehtë

Projektuar me vrima montimi të vendosura në kasë për të siguruar instalim të thjeshtë, të shpejtë dhe të sigurt pa pasur nevojë për pajisje shtesë. Pasi të bëhen të gjitha lidhjet elektrike, shtresa mbrojtëse mund të instalohet mbi panelin e përparmë duke bërë të mundur kryerjen e të gjitha rregullimeve pa çmontuar asnjë pjesë të njësisë.

Sistemi i alarmit me kontakt të trefishtë

Kur aktivizohet, kontaktet e alarmit do të hapen ose mbyllen, duke aktivizuar mekanizmin e zgjedhjes suaj, qoftë një sinjalizues, dritë ose ndonjë pajisje tjetër elektrike. Alarmi aktivizohet kur matjet largohen nga pika e caktuar nga një vlerë e paracaktuar në intervalin 0,5 deri në 2,5 pH.

Treguesit e gjendjes vizuale

Statusi i procesit mund të konstatohet nga distanca nëpërmjet ekraneve LED.

Regjistrimi

Aftësia për të regjistruar të dhënat nga procesi që po monitoroni rrit shumë zgjidhjen e problemeve të procesit. Duke lidhur thjesht një regjistrues me terminalet dalëse të kontrolluesit, ju mund të merrni një kopje të leximeve në letër për qëllime demonstrative ose analitike. Terminalet e daljes së regjistruesit janë të izoluar nga kontrolluesi për të shmangur çdo ndërhyrje dhe mund të ndërrohen nga përdoruesi midis 0 dhe 20 mA ose 4 deri në 20 mA.

Strukturë e qëndrueshme

Ky kontrollues është i vendosur në një strehë polipropileni të fortë, të përforcuar me fibra. Polipropileni ka veti që do t'i rezistojnë efekteve të dëmshme të shumicës së kimikateve.

 

Lidhja BNC

Elektrodat mund të instalohen shpejt dhe lehtë. Thjesht futni lidhësin universal BNC në prizë dhe rrotullojeni atë në një pozicion të sigurt.

 

Specifikimet

 

Intervali i pH

0.0 deri në 14.0 pH

Rezolucioni

0,01 % pH

Saktësia

±0,02 pH

Intervali i përcjellshmërisë

0,00 deri në 10,00 mS/cm

Rezolucioni

0,01 mS/cm

Saktësia

±2% FS

Devijimi tipik i EMC

±0,1 pH dhe ±2% F. S

Rele dozimi

maksimumi 2A (i mbrojtur me siguresë), 250 Vac, 30 VDC Kalibrimi përmes prerësve "OFFSET" dhe "SLOPE" për pH, dhe "ZERO CAL" dhe "SLOPE CAL" për përcjellshmërinë (EC)

Intervali i pikës së caktuar

Nga 4,0 në 7,0 pH dhe 1,0 deri në 4,0 mS/cm (EC)

Kontrolli proporcional

Dy kontrolle të pavarura: pH nga 0,0 në 2,0 dhe Përcjellshmëria (EC) nga 0,0 në 2,0 mS/cm me dy cikle kohore të veçanta nga 0 në 90 sekonda

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95%

Furnizimi me energji elektrike

220/240V ose 110/115V në 50/60Hz

Dimensionet

181 x 221 x 142 mm (7,1 x 8,7 x 5,6")

Pesha

1,6 kg (3,5 lb.)

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara