SKU
HI2002-02

pH / ORP METËR EDGE - HI2002

50 155,34 Lekë
In stock

Hanna Instruments është krenare ti prezantoj botës pH/ORP metrin më inovativ: edge. Dizajni I edge është kulmi I vizionit të Hannës, aftësive dizejnuese, prodhimit intergues dhe klasit botëror. Edge është një instrument matës tepër I thjeshtë I cili mund të masi pH dhe ORP.

Diagnozifikimi I avancuar I elektrodave ph

Edge me anë të kësaj cilësie ju siguron ju që të mos shqetësoheni për matjet, problemet që mund të hasni rrugës. Paisja do t’ju lajmëroj kur të keni probleme potenciali gjatë kalibrimit. Ky sensor I quajtur checktm aktivizohet kur përdoren elektroda të përshtatshme.

Capacitive Touch

Edge përmban një tastier “capacitive touch “ e cila I jep një pamje modern. Tastiera ka një përgjigje të shpejtë dhe sensitive mjaftueshëm dhe për tu përdorur me doreza lab.

Ekran I lehtë dhe I madh për tu lexuar

edge përmban një ekran 5.5’’ nga I cili mund të shikoni deri në 5 m deri në një kënd 150 gradë , duke ndjekur kështu teknologji që ta bëj këtë një nga LED më të thjeshtë për tu lexuar.

Elektroda dixhitale pH

Elektrodat edge të ph janë shumë të rekomanduara, përmbajnë një microchip I cili ruan të dhënat e kalibrimit që transferohen te instrumenti sapo ajo instalohet. Me elektrodat dixhitale nuk ke nevojë për rikalibrim të tyre pasi informacioni I kalibrimit ruhet në to jo ne instrument. Kjo favorizon ata që masin ph me më shumë se një elektrodë.

Cal check

Analizon përgjigjjen e elektrodave ph në buferat ph gjatë kalibrimit për të bërë alert përdoruesin për probleme si buffer I ndotur, elekrodë e papastër. Pas kalibrimit, në ekran shfaqen indikatorët e procesit, matjet, koha.

Sensor check

Sensor check kontrollon gjendjen e junction. Junction (vrima) referuese është e vlerësuar dhe e vendosur në ekran. Edge mund të përdoret lehtë në disa mënyra, në disa mjedise pa patur hapësirën e instrumentit benchtop tradicional.

Fiksuesi mural

Duke përdorur fiksuesin mural, edge mund të vendoset në mur, ka mënyrën e saj të karikimit dhe kjo gjë mundëson sa më shumë hapësirë të lirë.

Mbajtësi I elektrodave

Edge është I pajisur me një mbajtës dhe karikues elektrodash për ti mbajtur ato të sigurta dhe në një kënd shikimi optimal

2 porta USB

Edge përmban një portë standarte USB për eksportimin e të dhënave me një flash drive dhe një micro USB port për ta lidhur me kompjuterin për të eksportuar të dhënat dhe karikuar edge tuaj

Futja e të dhënave

Edge ju lejon ju të ruani diku te 1000 log record, që mund të jenë lexime, GLP data , data dhe ora.

Dy forma operimi

Edge mund të përdoret në dy mënyra : extended ose basic. Extended I ka të gjitha aftësitë, karakteristikat ndërsa Basic Mode ka ato karakteristika që e bëjnë atë të thjeshtë. Për shembull, në extended edge ka 5 pika kalibrimi me dy bufera  te modifikuara ndërsa në basic mund të ketë 3 pika me bufera të paraprogramuar.

Specifikimet

PH 

 

Range 

-2.000 në 16.000 pH (Standard Mode), -2.00 në 16.00 pH (Basic Mode) 

Rezolucion 

0.001 pH, 0.01 pH 

Saktesia 

(@25°C/77°F) ±0.01 pH, ±0.002 pH 

Kalibrimi

 

5 pika (standard mode)
 1.68, 4.01 (3.00†), 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45, and 2 bufera ; 3 pika (basic mode) 4.01; 6.86; 7.01; 9.18; 10.01 

Kompensimi i temperatures 

 

automatik, -5.0 ne 100.0°C (23.0 ne 212.0°F)

Cal Check (electrode diagnostics) 

standard mode

mV 

 

Rezolucion 

0.1 mV 

Saktesia

(@25°C/77°F) ±0.2 mV 

ORP 

 

Range 

±2000 mV 

Rezolucion 

0.1 mV 

Temperature 

 

Saktesia

(@25°C/77°F) ±0.2 mV (±999.9 mV); ±1 mV (±2000 mV) 

Temperatura Range 

-20.0 ne 120.0°C; -4.0 ne 248.0°F 

Rezolucioni 

0.1°C; 0.1°F Saktesia ±0.5°C; ±0.9°F 

Sonda

 

HI11310 elektordë pH dixhitale prej qelqi me 3.5 mm (1/8”) connector dhe 1 m (3.3’) kabull Logging up në 1000† (400 for basic mode) të dhëna të organizuara si : manual log-on-demand (max. 200 logs), manual log-on-stability (max. 200 logs), interval logging† (max. 600 samples; 100 lots) 

Lidhja 

1 USB port për hapërsira; 1 micro USB port për karikim dhe lidhje me PC

Mjedisi 

0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH max 95% non-condensing 

Lidhja me energjine

5 VDC adapter (included) 

Dimensionet

202 x 140 x 12 mm (7.9” x 5.5” x 0.5”) 

Pesha 

250 g(8.82 oz.) 

Informacion* 

 

HI2002-02 (prizë europiane) edge pH përfshin: HI11310 trup qelqi, elektroda të rimbushme pH, pH 4 buffer solution bustinë (4), pH 7 buffer solution bustinë (2), pH 10 buffer solution bustinë (2), solucion për pastrimin e elektrodave (2), benchtop docking station with electrode holder, montuesi në mur, USB cable, 5 VDC power adapter, certifikatë kualiteti dhe manuali I përdorimit. 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara