SKU
HI2003-02

Matës për EC dhe matës për TDS/Kripshmërinë Edge® - HI2003

78 291,26 Lekë
In stock

Hanna Instruments është krenare që prezanton matësin më inovativ të përcjellshmërisë/TDS/kripësisë në botë: edge®. Dizajni novator i edge® është kulmi i vizionit të Hanna-s, aftësive të projektimit, prodhimit të integruar dhe R&D të klasit botëror. edge® është një matës i vetëm që mund të masë përçjellshmërinë, TDS dhe kripshmërinë dhe është tepër i lehtë për t'u përdorur.

edge®EC—Inovacioni në një parametër të vetëm

Dizajni novator i edge EC është kulmi i vizionit të Hanna-s, aftësive të projektimit, prodhimit të integruar dhe Kërkimit dhe Zhvillimit të klasit botëror. Edge EC është një matës i vetëm që mund të masë EC, TDS dhe kripshmërinë.

Informacion shtesë• Sonda dixhitale e përcjellshmërisë me katër unaza mbulon të gjitha diapazonet nga 0,00 μS/cm deri në 500 mS/cm (EC absolute) • Saktësia ± 1% e leximit (±0,05 μS/cm ose 1 shifër, cilado qoftë më e madhe) • Kompensimi i kalibrimit (0 µS/cm).Zgjedhja e 5 standardeve (auto-njohja) • Regjistrimi manual i regjistrimit sipas kërkesës Stabiliteti manual i hyrjes në interval Regjistrimi i intervalit • Të dhënat GLP Regjistron datën, kohën, kompensimin dhe faktorin e qelisë . Të dhënat e kalibrimit të fundit të kryer ruhen në sondë: data, ora, koeficienti i temperaturës, temperatura e referencës dhe statusi i baterisë. Kur sonda lidhet me edge®EC, të dhënat GLP transferohen automatikisht • Gama automatike ose zgjedhja manuale e diapazonit • EC, TDS dhe mënyrat e leximit të kripës • Kompensimi i temperaturës Automatik NoTC (absolut) • Faktori i konvertimit EC në TDS i rregullueshëm • Korrigjimi i rregullueshëm i temperaturës • Njësitë e kripshmërinë së ujit të detit % NaCl PSU g/L

Bateria e rikarikueshme Edge EC ka një bateri që karikohet kur njehsori është në folenë e kyçur në tavolinë ose në mur. Bateria gjithashtu mund të ringarkohet përmes portës micro USB ose me një port USB nga një kompjuter ose direkt në furnizimin me energji elektrike

Dy porte USB

Edge EC përfshin një USB standarde për eksportimin e të dhënave në një flash drive. Edge EC përfshin gjithashtu një portë mikro USB për eksportimin e skedarëve në kompjuterin tuaj, si dhe për karikim.

Lexim i qartë dhe i plotë i tekstit

Edge përmban udhëzues të qartë dhe me tekst të plotë të shfaqur në fund të ekranit. Nuk ka nevojë të deshifrohen shkurtesat ose simbolet e gërvishtura; këto mesazhe të dobishme ju udhëzojnë në çdo proces shpejt dhe me lehtësi.

 

 

 

Dizajn elegant

Tepër e hollë dhe e lehtë, skaji është vetëm 1/2” (12 mm) i trashë dhe peshon vetëm 8,8 ounces (250 g).

Regjistrimi i të dhënave

Edge EC ju lejon të ruani deri në 1000 regjistrime të të dhënave. Kompletet e të dhënave të regjistrimit përfshijnë leximet, të dhënat GLP, datën dhe kohën.

GLP

Të dhënat e kalibrimit të fundit që keni kryer ruhen në sensor duke përfshirë datën, kohën dhe buferët e përdorur. Kur sensori lidhet me EC në skaj, të dhënat GLP transferohen automatikisht.

Dy mënyra funksionimi

Modaliteti i zgjeruar mundëson: të gjitha tiparet e edge ndërsa Modaliteti bazë- ideal për matje rutinë duke shfaqur një ekran dhe veçori të thjeshtuara.

Tastiera me prekje

Tastiera edge EC është pjesë e ekranit dhe tastet e saj nuk mund të bllokohen kurrë me mbetjet e mostrës.

LCD i lehtë për t'u lexuar

Edge EC përmban një ekran LCD 5,5” (14 cm) që mund ta shikoni qartë nga mbi 5 m (16,4”). Ekrani i madh, me këndin e tij të gjerë të shikimit 150°, ofron një nga LCD-të më të lehta për t'u lexuar në industri.

Kursen vend

Duke përdorur mbajtësin e montimit në mur (i përfshirë), skaji EC mund të vendoset në një mur, duke krijuar vend në hapësirën e tavolinës. Mbajtësi ka një lidhës të integruar për të fuqizuar dhe ngarkuar bateritë.

Hyrja e sondës 3,5 mm

Futja e një elektrode në prizë nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë; pa shtrirje ose kunja të thyeshme, thjesht lidhni spinën 3,5 mm dhe filloni. Elektrodat dixhitale njihen automatikisht.

Një matës hibrid që mund të përdoret në konfigurime të lëvizshme, të montuara në mur dhe në tavolinë

Dizajni i gjithanshëm i edge®EC mundëson përdorimin e tij si matës portativ, montim në mur ose tavolinë. Edge EC thjeshton matjen, konfigurimin, kalibrimin, diagnostikimin, regjistrimin dhe transferimin e të dhënave direkt në një kompjuter ose një disk, USB.

 

 

Njësi portative në terren

Edge EC është ideal për përdorim në terren për shkak të peshës së tij të lehtë, ekranit të madh dhe dizajnit të hollë. Mund të futet lehtësisht në një çantë shpine. Jetëgjatësia e baterisë zgjat deri në 8 orë kur përdoret si pajisje portative.

Mbajtëse për montim në mur

Mbajtësja e përfshirë për montim në mur e bën të lehtë ruajtjen e hapësirës në tavolinë, ndërkohë që ngarkon gjithashtu EC me përshtatësin AC. Mbajtësja është ideale për aplikime të monitorimit të vazhdueshëm.

Elektroda dixhitale

edge®EC kryen matjet përmes elektrodave të tij unike dixhitale. Këto elektroda dixhitale njihen automatikisht, duke njohur llojin e sensorit, të dhënat e kalibrimit dhe një numër serial kur lidhen me EC e skajit nga një lidhës 3,5 mm i lehtë për t'u futur.

Mbajtëse elektrode me djep të integruar

Mbajtësja e elektrodës përmban një krah të kthyeshëm, të rregullueshëm me një djep të integruar për të mbajtur skajin EC të sigurt në vend në këndin optimal të shikimit.

Specifikimet:

 Specifikime:

 Detaje:

SKU

HI2003-02

EC Intervali

0.00 në 29.99 μS/cm, 3.00 në 29.99 μS/cm, 30.0 në 299.9 μS/cm, 300 në 2999 μS/cm,

 3.00 në 29.99 mS/cm, 30.0 në 200.0 mS/cm, mbi 500.0 mS/cm

EC Rezolucioni

0.01 μS/cm, 00.1 μS/cm, 0.01 μS/cm, 0.01 mS/cm, 00.1 mS/cm

EC Saktësia

±1%  (±0.05 μS/cm)

EC Kalibrimi

1 qelizë kalibruese; 6 standarde të vlefshme: 84, 1413 μS/cm, 5.00, 12.88, 80.0, 111.8 mS/cm

TDS Intervali

0.00 në 14.99 ppm (mg/L), 15.0 në 149.9 ppm (mg/L), 15.0 në 1499. ppm (mg/L), 1.50 në 14.99 g/L,

15.0 në 100.0 g/L, mbi 400.0 g/L  TDS ‡ (me faktor 0.80 )

TDS Rezolucioni

0.01 ppm, 0.1 ppm, 1 ppm, 0.01 g/L, 0.1 g/L

TDS Saktësia

±1%(±0.03)

TDS Kalibrimi

përmes kalibrimit EC

EC/TDS Kompensimi temperaturës

Automatik -5 në 100 ºC (23 në 212 ºF) NoTC – mund të zgjidhet për të matur përcjellshmërinë abolute

Koeficienti i korrigjimit të temperaturës

0.00 në 6.00% / ºC (për EC dhe TDS). (Vlera e parazgjedhur është 1.90% / ºC)

Faktori i Konvertimit EC në TDS

0.40 në 0.80 (Vlera e parazgjedhur është 0.50)

Intervali i kripshmërisë

0.0 në 400.0% NaCl, 0.01 në 42.00 PSU, 0.0 në 80.0 g/L*

Rezolucioni I kripshmërisë

0.1% NaCl, 0.01 PSU, 0.01 g/L

Saktësia e kripshmërisë

±1%

Kalibrimi i kripshmërisë

1 pikë me HI 7037L 100% NaCl standardi uji deti (shkallë të tjera përmes kalibrimit EC)

Kripshmëria Kompensimi Temperaturës

0 në 40 g/L (me rezolucion 1 g/L)

Kloruri i natriumit intervali

0.0 në 400.0% NaCl

Kloruri i natriumit rezolucioni

0.1% NaCl

Kloruri i natriumit saktësia

±1%

Kloruri i natriumit kalibrimi

1 pikë me HI 7037L 100% NaCl uji deti standard (shkallë të tjera përmes kalibrimit EC)

EC/TDS Sonda

HI763100 EC/temperatura sonda

Energjia

5 VDC përshtatës (i përfshirë)

Mjedisi

2 në 50°C (32 to 122°F), RH max 95%

Dimensioni

204 x 140 x 12.7mm (8” x 5.5” x 0.5”)

Pesha

251 g (8.82 oz)

Informacion*

edge®EC HI2003 përfshin: Sonda e përcjellshmërisë HI763100, 4 qese me standard për përcjellshmërinë

 1413 μS/cm, 2 qese me standard për përcjellshmërinë 5000 μS/cm, 2 qese me standard për

 përcjellshmërinë 12880 μS/cm, 2 qese tretësirë larëse për qëllime të përgjithshme,

mbajtëse për fiksim në tavolinë, USB, përshtatës rryme 5 VDC, certifikatë cilësie dhe manual udhëzimi.

Special Notes

‡ përcjellshmëria absolute *kufijtë e temperaturës do të reduktohen në kufijtë aktual të sondës/sensorit

Garancia

2 vite

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara