SKU
HI2202-02

Elektroda Smart e pH me Bluetooth® dhe Metri edge® blu - HI2202-02

55 048,54 Lekë
In stock

Lironi veten nga telat kur kryeni matjet e pH-it. Hanna Instruments është krenare që prezanton edge ® blu, një matës inteligjent pH që përdor elektroda pH me teknologjinë Bluetooth® Smart (Bluetooth 4.0). Këto elektroda pH lidhen me wireless me edge blu ose me një pajisje të përputhshme Apple ose Android ®  që përdor aplikacionin Hanna Lab.

  • edge ® blu përdor elektroda pH Bluetooth HALO™ me një sensor të integruar të temperaturës për të dërguar të dhënat e matjes me wireless në njehsor ose në një pajisje të përputhshme Apple ose Android që përdor aplikacionin Hanna Lab.
  • Edge ® blu përmban diagnostifikim të avancuar të elektrodës pH për të siguruar matje pa shqetësime. Diagnostifikimi përfshin veçorinë ekskluzive të CAL Check të Hanna-s që paralajmëron përdoruesit për problemet e mundshme gjatë kalibrimit.
  • Edge ® blu përmban një tastierë me prekje që jep një pamje të veçantë dhe moderne. Tastiera është mjaft e ndjeshme për t'u përdorur me doreza laboratorike dhe ka një reagim të shpejtë.

PH metri inteligjent edge®blu është i hollë dhe i lehtë, ka një trashësi vetëm 0,5” dhe peshon më pak se 9 ounces

 

Edge blu ka një kënd shikimi tepër të gjerë, LCD 5,5” dhe një tastierë të ndjeshme me prekje. edge®blu është i thjeshtë për t'u konfiguruar, kalibruar, matur, regjistruar dhe transferuar të dhënat në një kompjuter ose një disk USB. Ky matës përmban CAL Check™ ekskluziv të Hanna-s për të paralajmëruar nëse elektroda HALO pH që përdoret nuk është e pastër ose nëse buferët tuaj janë të ndotur gjatë kalibrimit. Një tregues shfaqet gjithashtu pas kalibrimit që tregon gjendjen e përgjithshme të sondës që bazohet në karakteristikën e zhvendosjes dhe pjerrësisë së elektrodës së pH. Dizajni i gjithanshëm i pH-matësit inteligjent edge®blu mund te vendoset në tavolinë ose mur.

Mbajtësja në mur dhe e elektrodës

edge ®  është e pajisur me një mbajtëse tavoline dhe me një mbajtëse elektrode e rrotullueshme në mënyrë që matësi të jetë i sigurt në vend në këndin optimal të shikimit.

Montimi në mur

Duke përdorur djepin e montimit në mur (i përfshirë), edge ®  mund të vendoset në një mur, duke kursyer  hapësirën e tavolinës. Djepi ka një lidhës të integruar me edgin®  dhe karikon baterinë e tij. 

LCD i madh, i lehtë për t'u lexuar

Edge ® blu përmban një LCD që mat 5,5” dhe shihet qartë nga mbi 5 metra.  Përveç LCD-së së tij të madhe, edge ®  përmban gjithashtu udhëzues me tekst të plotë të shfaqur në fund të ekranit. 

Butona me prekje

edge ® blu përmban butona me prekje në ekran. Meqenëse janë pjesë e ekranit, butonat nuk mund të bllokohen kurrë me mbetjet e mostrës.

Elektroda dixhitale e pH me Bluetooth

edge ® blu përdor elektroda dixhitale pH HALO ®  me Bluetooth. Pasi lidhet një sondë, të gjitha specifikimet e funksionimit të sensorit dhe informacionet e kalibrimit transferohen. Elektrodat e pH janë të lehta për t'u shkëmbyer kur dëshironi të kaloni nga një lloj matje në një lloj tjetrër pa pasur nevojë për rikalibrim.

Kalibrimi i pH deri në pesë pika

Në modalitetin standard, edge ® blu mund të kalibrohet automatikisht deri në 5 pika me 7 bufera standarde (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) dhe 2 bufera të personalizuara.

Veçoria e Praktikës së Mirë Laboratorike (GLP)

Të dhënat GLP mund të rishikohen në çdo kohë me shtypjen e një butoni. Të dhënat GLP përfshijnë, datën, kohën, buferët dhe pjerrësinë lakores së kalibrimit.

CAL Check për pH, Teknologjia e monitorimit të elektrodës

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna-s analizon përgjigjen e elektrodës së pH me buferat e pH gjatë procesit të kalibrimit për të paralajmëruar përdoruesin për problemet e mundshme si p.sh. bufer i kontaminuar dhe elektroda e pastër. Pas kalibrimit, treguesit për gjendjen e sondës shfaqen në ekranin e matjes. 

Mënyrat e shumta të regjistrimit të të dhënave

Modalitetet log-on-demand, log-on-stability dhe interval logging janë të gjitha të disponueshme. Mund të regjistrohen deri në 200 pika të dhënash sipas kërkesës dhe 200 pika të dhënash shtesë për mostrat e regjistruara me një lexim të qëndrueshëm. Regjistrimi i intervalit është i rregullueshëm nga 5 sekonda në 180 minuta. Mund të ruhen deri në 600 regjistrime. Mënyrat e regjistrimit mund të nisen nga njehsori ose thjesht duke shtypur butonin në  sondën e pH HALO ® .

Dy porta USB

edge ® blu mund të lidhet me një kompjuter ose USB flash drive për transferimin e të dhënave të regjistruara. Porta mikro USB mund të përdoret gjithashtu për të karikuar njehsorin.

Bateri e rikarikueshme

Edge ® blu ka një bateri të integruar të rikarikueshme që karikohet kur njehsori është në folenë e vendosur në tavolinë ose në mur. Bateria gjithashtu mund të ringarkohet përmes portës micro USB ose me një port USB nga një kompjuter ose direkt në furnizimin me energji elektrike. 

Elektroda HALO   pH me teknologji Bluetooth ®  Smart Çdo skaj ® blu furnizohet me një elektrodë pH Bluetooth HI11102 HALO ®  . HALO ®  përdor teknologjinë inteligjente Bluetooth (Bluetooth 4.0), e cila është efikase në energji dhe lejon që sonda të funksionojë me 1 bateri CR2032 për afërsisht 500 orë. Elektroda pH HI11102 HALO ®  është një elektrodë pH e trupit të qelqit me lidhje të dyfishtë, të mbushur me xhel, me një sensor të temperaturës të integruar të termistorit. Të gjitha leximet kompensohen automatikisht për ndryshimet e temperaturës. Elektroda pH HI11102 HALO ®  transmeton të dhënat e matjes drejtpërdrejt në edgeblu ose një pajisje të përputhshme Apple ose Android. Të gjitha HALO ® Elektrodat pH zbulohen automatikisht duke ofruar llojin e sensorit të pH, të dhënat e kalibrimit dhe numrin serial kur lidhen. Elektroda HALO ®  pH përmban gjithashtu një unazë blu LED që ndryshon frekuencën e ndezjes bazuar nëse është në modalitetin e zbulimit ose kur është e lidhur me skajin ® blu ose pajisjen e përputhshme. Butoni i vendosur në sondën pH HALO™ përdoret për ta vendosur atë në modalitetin e zbulimit ose për të regjistruar të dhënat direkt në pajisjen edgeblu ose të përputhshme Apple ose Android.

Teknologjia inteligjente Bluetooth

Elektroda pH HI11102 HALO®  përdor  teknologjinë inteligjente Bluetooth (Bluetooth 4.0). Kjo teknologji ofron konsumim të ulët të energjisë duke lejuar një jetëgjatësi të gjatë 500-orëshe të baterisë. Lidhja Bluetooth është 10 metra (33') midis sondës dhe pajisjes marrëse.

Auto-Detection

Me një shtypje të butonit në elektrodën pH HI11102 HALO ®  e vendos sondën në modalitetin e zbulimit dhe do të zbulohet nga edgeblu ose pajisja e përputhshme që ekzekuton aplikacionin Hanna Lab. Pasi të lidhet numri serial, informacioni i kalibrimit duke përfshirë datën, kohën dhe buferët e përdorur, si dhe specifikimet e elektrodës do të ngarkohen në njehsor. Mbajtja e këtij informacioni në elektrodë mundëson shkëmbimin me elektrodat e tjera  të pH pa rikalibrim. Detajet e elektrodës dhe informacionet e kalibrimit ruhen me çdo lexim të regjistruar.

Projektimi i elektrodës pH

Elektroda pH HI11102 HALO ®  është një elektrodë pH me trup qelqi, e mbushur me xhel, me një lidhje të dyfishtë me pH që ka një sondë treguese të bërë nga xhami. Trupi i qelqit është rezistent ndaj shumë kimikateve dhe i lehtë për t'u pastruar. Mbushja me xhel redukton mirëmbajtjen pasi nuk ka tretësirë mbushëse për të shtuar. Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë është i përshtatshëm për një sërë tretësirash që mund të përmbajnë substanca të tilla si metale të rënda. Sonda e xhamit përdoret në një interval të gjerë temperature nga -5,0 në 80,0°C (23,0 deri në 176,0°F) dhe për mostrat që kanë një pH 0 deri në 12.

Sensori i integruar i temperatures

Elektroda pH HI11102 HALO ®  përmban një sensor të temperaturës të integruar të termistorit që është në majën e elektrodës treguese të pH. Një sensor i temperaturës së termistorit siguron një lexim të temperaturës me saktësi të lartë dhe duhet të jetë sa më afër që të jetë e mundur me elektrodën treguese të pH në mënyrë që të kompensojë efektin që ka temperatura në ndryshimin e rezistencës së xhamit. Duke pasur një lexim të saktë është e mundur të sigurohet një lexim i kompensuar nga temperatura.

Përputhshmëria me iOS dhe Android

HI11102 HALO ®Elektroda pH është e përdoret me pajisjet Apple ose Android që përdorin aplikacionin Hanna Lab, i disponueshëm për shkarkim pa pagesë. Aplikacioni Hanna Lab e kthen çdo pajisje të përputhshme Apple ose Android në një matës pH me funksione të plota. Funksionet përfshijnë kalibrimin, matjen, regjistrimin e të dhënave, grafikimin dhe ndarjen e të dhënave. Matja dhe regjistrimi i pH dhe temperaturës në intervale prej një sekonde fillon sapo të lidhet sonda. Matjet mund të shfaqen të vetme në ekran, me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Grafiku mund të zvogëlohet dhe zmadhohet me teknologjinë pinch-to-zoom për shikim të përmirësuar. Çdo lexim që tejkalon pragun e alarmit të përcaktuar nga përdoruesi, theksohet me të verdhë në ekranin e matjes, grafikun dhe tabelën. Leximet që tejkalojnë specifikimet e sondës pH janë të theksuara me të kuqe. Leximet ruhen automatikisht në një skedar çdo orë, kufizuar vetëm nga memoria e disponueshme në pajisje. Leximet në intervale të caktuara kohore gjithashtu mund të ruhen. Skedarët e regjistruar dhe të ruajtur mund të shënohen me informacion specifik për matje dhe gjithashtu të ndahen me email në formatin CSV.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI2202-01

Intervali i pH

pH: -2.000 deri në 16.000 (Modaliteti standard), -2.00 deri në 16.00 (Modaliteti bazë); ±1000 mV

Rezolucioni i pH

0,001 pH, 0,01 pH; 0,1 mV

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,01 pH, ±0,002 pH; ±0,2 mV

Kalibrimi i pH

5 pikë (modaliteti standard) 1.68, 4.01 (3.00†), 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45 dhe dy bufera të personalizuara; 3 pikë (modaliteti bazë)4.01; 6,86; 7.01; 9,18; 10.01

Kompensimi i temperaturës pH

ATC: -5,0 deri në 100,0ºC; 23,0 deri në 212,0°F*

Intervali i temperaturës

-20,0 deri në 120,0 ºC, -4,0 deri në 248,0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C, 0,1 °F

Saktësia e temperaturës

±0,5 °C, ±0,9 °F

Elektroda pH

HI11102 trup qelqi, elektrodë pH e mbushur me xhel me sensor të temperaturës

Furnizimi me energji elektrike

5 VDC Përshtatës  (përfshirë)

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F), RH max 95%

Dimensionet

202 x 140 x 12 mm (7,9” x 5,5” x ,05”)

Pesha

250 gram (8,82 oz.)

Informacion*

HI2202 edge® blu përfshin stacionin e lidhjes në tavolinë me mbajtës elektrode, djep për montim në mur,kabllo USB, trup qelqi HI11102, elektrodë pH të mbushur me xhel me sensor të temperaturës, bustina me tretësirë ​​buferike pH 4, bustina me tretësirë buferike pH 7, bustina me tretësirë ​​buferike pH 10, bustina me solucion pastrues për elektrodën, 5 VDC përshtatës rryme, manual udhëzimi dhe certifikatë e cilësisë së instrumentit.

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara