SKU
HI701

TESTUESI PËR KLORIN E LIRË- HI701

6 483,50 Lekë
In stock

Merrni rezultate të sakta të testimit të ujit me MATËSIN e Klorit të Lirë HI701. Me një lexim dixhital, nuk ka më vështirësi për të përcaktuar ngjyrat vizualisht. Dizajni kompakt i këtij testuesi të klorit përshtatet në xhepin tuaj ose ruhet lehtësisht në dyqanin tuaj.

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet e testeve kimike.
  • Funksionimi me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve tuaja të klorit pa pagesë.
  • E shkëlqyeshme për cilësinë e ujit, testimin mjedisor , pishinat dhe llixhat.
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved