SKU
HI7072L

Tretësira mbushëse elektrolite 1M KNO₃ - HI7072L

26 300,97 Lekë
In stock

HI7072L është një tretësire mbushëse electrode KNO3  1M për përdorim në double junction dhe  elektroda jon selektive. Niveli i elektrolytit në elektrodat e rimbushura duhet të kontrollohet para se të kryejndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësiren e duhur elektrolyte për të siguruar performancë optimale. Kjo mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit të përshtatshëm të kokës për të nxitur rrjedhjen e elektrolitit referues në mostrën që matet.

  • Tretësirë rimbushëse
  • Paketim I përsosur për të siguruar cilësinë
  • Qartë të shënuar në shishe data e skadencës dhe numri LOT
 
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved