SKU
HI731325W

Kapak për kuveta ( 4 copë ) – seria HI832xx- HI731325W

2 324,27 Lekë
In stock

HI731325W - Kapak për kuveta 4 cp. - SeriaHI832xx - Version i Ri

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara