SKU
HI758

TESTUES CALCIUMI MARINE- HI758

6 483,50 Lekë
In stock

Merrni gjithmonë rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të dorës.

Kolorimetri ynë i kalciumit të ujit të kripur mbush boshllëkun midis kompleteve të testimit të kalciumit dhe instrumenteve të avancuara. Kompletet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato varen nga syri i njeriut për të përcaktuar ngjyrat. Kolometri ynë i dorës eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të kalciumit të ujit të kripur në ppm Ca2+.

 

  • Kolorimetri ynë portativ shkon aty ku ju shkoni.
  • Arrini rezultatet tuaja të kalciumit lehtësisht me dizajn të thjeshtë me një buton.
  • Merrni shpejt rezultatet tuaja
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved