SKU
HI76301W

4-Ring Conductivity Probe - HI76301W

16 636,89 Lekë
In stock
This four-ring conductivity probe offers a versatile and accurate solution for TDS readings. A 4-ring electrode design allow for reduced polarization and surface coating effects over an extended linear range of measurement. The probe comes with a protective PVC sleeve that assures durability when taking measurements outdoors and a 1m (3.3 ") cable for accessing samples.
  • Four-ring probe reduces polarization
  • PVC body for increased durability
  • DIN connector
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara