SKU
HI76302W

4-Ring Conductivity Probe, DIN Connector - HI76302W

27 279,61 Lekë
In stock
HI76302W is a four-ring conductivity probe with internal temperature sensor, DIN connector and 1 m (3.3') cable.

Specifications

   
SKU HI76302W
Range 0.0 to 199.9 µS/cm; 0 to 1999 µS/cm; 0.00 to 19.99 mS/cm
Accuracy (@25˚C/77˚F) ±1% F.S. (excluding probe error)
Recommended Operating Temperature 10 to 50˚C (50 to 122˚F) with β = 2%/˚C
Tip / Shape 4-ring probe
Temperature Sensor yes
Cable 1 m (3.3')
Connection DIN
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara