SKU
HI772

TESTUESIT E ALKALINITETIT PËR JETËN DETARE- HI772

6 483,50 Lekë
In stock

Merrni rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Kolometri ynë i alkalinitetit mbush hendekun midis kiteve të testimit të alkalinitetit dhe instrumenteve të avancuara. Kitet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të përputhur ngjyrat. Kolorimetri Hanna eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të alkalinitetit të ujit të kripur në njësitë dKH.

  • Kolometri ynë portativ është i lëvizshëm dhe përshtatet lehtë.
  • Funksionimi i thjeshtë me një buton e bën të lehtë marrjen e rezultateve tuaja të alkalinitetit.
  • Përmirësoni rutinën tuaj të testimit

 

Specifikime

SKU

HI772

Range

0.0 në 20.0 dKH

Rezolucion

0.1 dKH

Saktësia @ 25°C/77°F

±0.3 dKH ±5% e leximit

Burimi I dritës

LED @ 610 nm

Detektori I dritës

silicon photocell

Metoda

metoda kolorimetrike. Reagimi shkakton një gamë të veçantë ngjyrash nga e verdha në jeshile në blu

Tipi baterisë

(1) 1.5V AAA

Auto-off

pas dhjetë minutash mospërdorim

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH max 95% non-condensing

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion*

HI772 Checker®HC furnizohet me kuveta kampione me kapak (2), çantë fillestare të reagentëve të alkalinitetit (reagentë për 25 teste), shiringë me majë, bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Set I reagentëve

HI772-26 (25 tests)

Set kalibrues

HI772-11

Garanci

1 vit

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved