SKU
HI4020-11

Tretësira standarte Brix 50% (10 mL) - HI4020-11

5 627,18 Lekë
In stock

Përdorni tretësiren tonë standarde Brix 50% për të siguruar kalibrimin e duhur të refraktometerëve tuaj të analizës së sheqerit. Ky standard i cilësisë së lartë është prodhuar nga ne dhe vjen së bashku me një Certifikatë Të Analizës. Çertifikata e Analizës siguron numrin e LOT-it, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për të siguruar gjurmueshmërinë.

  • E furnizuar me çertifikatën e analizës
  • Vlera standarde prej 50% Brix
  • E ripërdorshme

Për të bërë një Tretësire Brix, ndiqni procedurën më poshtë:

  • Vendosni enën (të tilla si një shishe qelqi ose shishe me kapak që ka një mbulesë) në një peshore  analitike.
  • Taroni peshoren
  • Peshoni X gram të sukrozës së lartë të pastërtisë (CAS #: 57-50-1) direkt
  • Shtoni ujë të distiluar ose të deionizuar në bekër kështu që pesha totale e tretësires është 100g.
  • Shënim: Tretësiret mbi 65% mund të kenë nevojë të nxiten me forcë ose të tunden dhe të ngrohen në një banjë me ujë në rreth 40°C (104F). Hiqe tretësiren kur sucrose është shpërbërë dhe lejo të ftohet para përdorimit.°

 

% Brix Sucrose (g) Uje (g) Total (g)
25 25.000 75.000 100.000
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved