SKU
HI84102-61

Tretësirë buferike pH 8,20 për aciditetin total për analizimin e verës - HI84102-61

2 935,92 Lekë
In stock

HI84102-61 është një tretësirë ​​buferike kalibruese me pH 8,20 për aciditetin total. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshëm nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e buferave të kalibrimit të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25 oC
  • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Tretësirë buferike për aciditetin total për analizën e verës

HI84102-61 është një bufer kalibrues me pH 8,20 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar dhe enë qelqi të klasit A ​​në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25 o C dhe janë të gjurmueshme në NIST Standard Reference Materials (SRMs).

Shishe hermetike të papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Buferët Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur

Kjo tretësirë me pH 8.20 është e lyer në vjollcë për identifikim të lehtë

  • E lehtë për të identifikuar se cili bufer po përdoret për kalibrim

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved