SKU
HI84530-50

Low Range Titrant for Titratable Acidity in Water Mini Titrator - HI84530-50

3 547,57 Lekë
In stock

Titrant for Titratable Acidity in Water Mini Titrator

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara