SKU
HI84530-51

High Range Titrant for Titratable Acidity in Water Mini Titrator - HI84530-51

3 547,57 Lekë
In stock
The HI84530 Titratable Acidity for Water Analysis utilizes two different titrant solutions depending on the selected range when measuring acidity in water. The HI84530-51 is a 120 mL bottle of high range titrant with an expected range between 300 to 4000 mg/L as CaCO3. The titrant solution is pre-standardized, making titrations fast, accurate, and easy to perform.
  • Pre-standardized titrant
  • Clearly marked expiration date and lot number
  • Air tight bottle with tamper-proof seal to ensure quality
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara