SKU
HI84531-50

Low Range Titrant for Titratable Alkalinity in Water Mini Titrator - HI84531-50

2 201,94 Lekë
In stock
The HI84531 Titratable Alkalinity Mini Titrator for Water Analysis utilizes two different titrant solutions to cover the entire measurement range of alkalinity in water. The HI84531-50 is a 120 mL bottle of low range titrant with an expected range between 30 to 400 mg/L as CaCO3. The titrant solution is pre-standardized, making titrations fast, accurate, and easy to perform.
  • Pre-standardized titrant
  • Clearly marked expiration date and lot number
  • Air tight bottle with tamper-proof seal to ensure quality

Low Range Titrant for Titratable Alkalinity

The HI84531-50 is a 120 mL bottle of acidic titrant solution that is used for low range (30 to 400 mg/L as CaCO3) determination of alkalinity in water.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara