SKU
HI84531-51

High Range Titrant for Titratable Alkalinity for Water Mini Titrator - HI84531-51

2 201,94 Lekë
In stock
The HI84531 Titratable Alkalinity Mini Titrator for Water Analysis utilizes two different titrant solutions to cover the entire measurement range of alkalinity in water. The HI84531-51 is a 120 mL bottle of high range titrant with an expected range between 300 to 4000 mg/L as CaCO3. The titrant solution is pre-standardized, making titrations fast, accurate, and easy to perform.
  • Pre-standardized titrant
  • Clearly marked expiration date and lot number
  • Air tight bottle with tamper-proof seal to ensure quality

Titrant for Titratable Alkalinity for Water Mini Titrator

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara