SKU
HI84532-51

Titullues high range për acidin e titullueshëm për aciditetin në lëngjet e frutave - HI84532-51

3 547,57 Lekë
In stock

Hi84532 Titratable Acidity Mini Titrator për Analizën e Lëngjeve të Frutave përdor dy tretësira të ndryshme titulluese për të mbuluar të gjithë gamën e matjes së aciditetit në lëngje. HI84532-51 është një shishe 120 mL e titulluesit me një gamë të pritshme midis 1.00 dhe 10.00% si acid citrik, 1.17 deri 11.72% si acid tartarik, dhe 1.05 deri në 10.47% si acid malik. Tretësira e titulluesit është e para-standardizuar, duke i bërë titullimet më të shpejta, të sakta dhe të lehta për t'u kryer.

  • Titrant i para-standardizuar
  • Data e skadimit dhe numri i lotit të shënuara qartë
  • Paketim cilësor

Titullues për aciditetin e titullueshëm në lëngun e frutave Mini Titrator

HI84532-51 është një shishe me 120 mL që përdoret për përcaktimin high range të aciditetit në lëngun e frutave. Mini titulluesi HI84532 është projektuar për të përcaktuar aciditetin e lëngut të frutave nga titrimi potentiometrik në një gamë të ulët dhe të lartë. Titulluesi jep rezultate në zgjedhjen e përdoruesit të acidit citrik, acidit tartarik dhe acidit malik. Qëllimi i një titullimi acid bazë korrespondon me neutralizimin e plotë të acideve të pranishme. Acidet mbizotëruese të pranishme varen nga lloji i frutave që testohen dhe përfshijnë acidin citrik, acidin tartarik dhe acidin malik. Titrimi në një pikë të caktuar pH jep rezultatin e të gjitha substancave të pranishme që kanë një natyrë acidike duke përfshirë: jonet e lira të hidrogjenit, acidet organike dhe kripërat acide. Aciditeti titratable shprehet si g/100 mL (%ë/v) i acidit mbizotërues. Reagentët zëvendësues të nevojshëm për të operuar HI84532 përfshijnë:

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved