SKU
HI38049-100

Reagent të zëvëndësueshëm për amoniakun për ujin e freskët (100 teste ) - HI38049-100

2 691,26 Lekë
In stock

HI38049-100 janë reagentë zëvendësues për përcaktimin kolorimetrik të amoniakut (si NH3-N) me Kitin e Testimit të Amoniakut HI39049 për Ujin e Freskët. Ka mjaft reagentë për 100 teste për t'u përdorur. Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Kanë të shënuar numrin e lotit dhe datën e skadencës
 HI38049-100 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre measured duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta të amoniakut me kitin HI38049. Këto reagentë ndjekin metodën e Nessler për të përcaktuar përqendrimin e amoniakut të ujit të freskët si  (NH3-N).
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara