SKU
HI766B1

90° Angle Surface K-Type Thermocouple Probe with Handle - HI766B1

18 838,83 Lekë
In stock
The HI766B1 is a 90° angle surface K-type thermocouple probe with a handle designed for use with a thermocouple thermometer. A cable extends 1 m (3.3') from the handle to the thermocouple connector with the meter. The flat, spring-loaded, 30 mm diameter surface of the probe is constructed at a 90° angle, allowing users to obtain highly accurate temperature readings of hard to reach surfaces.
  • Measures up to 450°C (840°F)
  • 8 second response time
  • Spring-loaded sensor

Specification

   
SKU HI766B1
Recommended Operating Temperature 450°C (840°F)
Response Time (90% of final value) 8 seconds
Body Length L 300 mm x dia 30 mm (11.8" x 1.2")
Temperature Sensor yes
Body Material stainless steel
Cable polyurethane (PUR)/coiled; 1 m (3.3')
Recommended Use hard to reach surfaces
Connection K-Type
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara