SKU
HI7040L

Seti me reagent “ zero oxygen” (500 mL) HI7040L

2 201,94 Lekë
In stock

HI7040L është një tretësire me cilësi të lartë, bikomponente zero oksigjen e bërë nga kimikatet e gradës reagente. Tretësirat e oksigjenit të tretur Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të paketuara mirë për të siguruar cilësinë e tretësires.

  • Përgatitur me lëndë kimike të gradës reagent
  • Shishe hassle-free
  • E paketuar për të siguruar cilësinë e tretësires

HI7040L është një tretësire e projektuar për kalibrimin e sensorëve polarografikë dhe galvanikë të tretur të oksigjenit. Thjesht duke zhytur sondën e tretur të oksigjenit në tretësire përdoruesit mund të kalibrojnë shpejt deri në 0% të përqendrimit të oksigjenit, duke lejuar matjet e sakta të ndjekjes së oksigjenit të tretur në mostrën e tyre. Tretësiret e oksigjenit të tretur Hanna prodhohen në strukturat tona moderne të prodhimit duke përdorur kimikate të gradës reagente në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Shishja HI7040L është etiketuar me:

  • Kodi i produktit
  • Numri i lotit
  • Data e skadencës

Paketim cilësor

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësires

 

Specifikime

Paketa

shishe

Madhësia

500 mL

Sasia

1

Çertifikata e Analizës

në kërkesë

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved