SKU
HI710008

Mbajtëse gome portokalli Shockproof- HI710008

3 669,90 Lekë
In stock

HI710008 është një mbajtëse gome portokalli  e papërshkueshme nga goditjet, i projektuar për të mbrojtur instrumentin tuaj Hanna dhe për të siguruar një manovrim më të lehtë. Kjo mbrojtëse speciale ndihmon në parandalimin e dëmtimeve për shkak të dëmtimeve aksidentale. Ajo mund t'i rezistojë temperaturave të larta deri në 200°C (392°F) si dhe ozonit dhe fenomeneve të tjera mjedisore.

  • Mbrojtje e përmirësuar e papërshkueshme nga goditjet
  • Lejon një përdorim më të lehtë
  • Bërë prej gome silikoni të qëndrueshme

HI710008 është një mbajtëse portokalli gome e papërshkueshme nga goditjet i projektuar për matësit e pH, multiparametrat dhe matësit e temperaturës. Mbajtësi siguron që përdoruesit të kenë një kapje të sigurt të instrumentit të tyre kur e përdorin atë në terren, fabrikë ose dyshemenë e dhomës së prodhimit. HI710008 parandalon dëmtimet në rast përplasjeje aksidentale dhe janë në gjendje t'u rezistojnë kushteve të ashpra mjedisore.

HI710008 është projektuar për tu përshtatur me  metrat Hanna që janë në përmasat 145 x 80 x 36 mm (5.7 x 3.1 x 1.4").

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved