SKU
HI740200

pH Electrode Storage Cap with Compression Fitting (5 pcs) - HI740200

1 467,96 Lekë
In stock
Prolong the life of an electrode with the appropriate hydration maintenance. After using your electrode, rinse off the probe with the recommended cleaner, blot with soft tissue paper, then pour 1 cm of HI70300 storage solution into the plastic storage cap HI740200. Place probe tip/bulb into the cap and tighten the threaded collar.
  • Note: Fits standard electrodes with 12mm diameter
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara