SKU
HI97735

Fotometër portativ për fortësinë totale - HI97735

34 741,75 Lekë
In stock

Fotometri i fortësisë totale HI97735 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi në cilësinë laboratorike ndërsa dizajni i tij është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. Matësi HI97735 mat fortësinë totale në mostrat e ujit deri në 750 mg/L (ppm) CaCO3.

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • CAL Check për validimin dhe kalibrimin e aparatit

Karakteristikat më të mira për testim më të mire

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të regjistrave.

Vlerësimi CAL Check

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna-s siguron që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë përmes ekranit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj. 

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Përveç kësaj, noton në rast se ju bie metri në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u futur lehtë në dorën tuaj për testimin në lëvizje ose për testim  në një tavolinë, një ekran LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë AA ofrojnë jetëgjatësi për më shumë se 800 matje.

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97735 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97735 furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastikë (2 copë.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

 

Përmirësojeni kompletin e fotometrit të fortësisë totale (përfshirë standardet CAL Check) për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97735C furnizohet me :

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastikë (2 copë.)
 • A ZERO ‑ CAL Check Kuveta A
 • HI97735B - Kuveta B CAL Check për fortësinë totale LR, MR, HR
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde CAL Check

 

Specifikimet

 

 

sku

HI97735

Fortësia totale, intervali

Fortësia LR: 0 deri në 250 mg/L; Fortësia MR: 200 deri në 500 mg/L; Fortësia HR: 400 deri në 750 mg/L (ppm)

Fortësia totale, Rezolucioni

1 mg/L nga 0 deri në 750 mg/L (ppm)

Fortësia Totale, Saktësia

Fortësia LR: ±5 mg/L ±4% e leximit; Fortësia MR: ±7 mg/L ±3% e leximit; Fortësia HR: ±10 mg/L ±2% e leximit

Fortësia Totale, Metoda

përshtatja e metodës së rekomanduar nga EPA 130.1

Burimi dritës

diodë që lëshon dritë

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të brezit

±1,0 nm

Regjistrime

50 lexime (regjistrimi automatik)

Furnizimi me energji elektrike

Alkaline 1,5 V AA (3 copë)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); 0 deri në 100% RH

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

Garancia

2 vite

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved