SKU
HI98304

Testuesi I konduktivitetit (0.00-20.00 mS/cm) DiST® 4 HI98304

6 850,49 Lekë
In stock

Hanna Instruments HI98304 DiST 4 është një testues i përçueshmërisë (EC) me rreze të lartë që mund të matet deri në 20.00 mS/cm duke e bërë atë ideal për një shumëllojshmëri aplikimesh duke përfshirë trajtimin e ujit, kullat ftohëse, bujqësinë duke përfshirë hidroponikën dhe përdorimin e përgjithshëm nw laborator. DiST 4 është një testues i fortë dhe i besueshëm me madhësi kompakte xhepi për përdorim në laborator ose terren. Ky matës modern me pamje është vetëm 0,7" i trashë dhe jashtëzakonisht ergonomik, i përshtatshëm në mënyrë të rehatshme në dorën tuaj. Ky testues i mban gjërat të thjeshtame dy butona; njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

 • LCD e madhe shumë-nivelëshe
 • Sonda e ekspozuar e temperaturës
 • Pwrdorim i thjeshtë me dy butona

Detaje

DiST 4 përmban një LCD të madhe shumë-nivelëshe e cila shfaq  përçueshmërinë dhe leximet e temperaturës njëkohësisht. Leximet e EC-së janë të shfaqura me rezolucion 0.01 mS/cm dhe me një saktësi prej ±2%. Gama e EC e HI98304 është nga 0.00 në 20.00 mS/cm. Një sensor i ekspozuar i temperaturës përshpejton matjen e temperaturës automatike të kompensuar matjet e përçueshmërisë. Temperatura mund të vendoset në °C ose °F. Ekrani LCD ka tregues stabiliteti dhe kalibrimi. Niveli i baterisë shfaqet në fillim duke lajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion. Leximet e përçueshmërisë kryhen nga një elektrodë amperometrike grafiti që i reziston oksidimit.Përdorimi i grafitit gjithashtu zvogëlon efektin e polarizimit të zakonshëm me testuesit amperometrik që përdorin dy kunja çeliku.Kalibrimi kryhet duke shtypur butonin e kalibrimit të dedikuar. Opsionet e instalimit përfshijnë kohën automatike të fikjes dhe njësinë e temperaturës të shfaqur. Opsionet automatike të fikjes janë për të fikur matësin pas 8 minutave, 60 minutave ose mund të çaktivizohen.

 

 

LCD shumë-nivelëshe LCD e madhe shfaq EC, temperaturën,të dhenat e kalibrimit, nivelin e baterisë dhe treguesin e paqëndrueshmërisë.

 

 Sonda e ekspozuar e temperatures

Matje te sakta dhe te shpejta.

 

 

 • Funksionimi me anë të dy butona Vetëm dy butona për operimin e matësve. Një për on/off dhe një për kalibrim.

  Veçoritë/Përfitimet:

  Projektim i hollë dhe ergonomik

  • Me cepa të rrumbullakosur dhe është vetëm 17 mm i trashë, HI98304 është i hollë dhe përshtatet në dorë ose në xhep.

  LCD e madhe shumë-nivelëshe

  • LCD është 29 mm (1.125") x 20 mm (0.81") duke lejuar përdoruesin të lexojë lehtë si EC ashtu edhe temperaturën njëkohësisht.

  Funksionimin me dy butona

  • Njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

  Sensori i  temperaturës i ekspozuar

  • Sensori i ekspozuar i temperaturës lejon matjet e shpejta automatike të kompensuar të temperaturës. Temperatura mund të shfaqet në oseC ose oseF.

  Sensor Grafiti

  • Zvogëlon efektet polarizuese dhe nuk oksidohet duke rezultuar në një lexim të besueshëm dhe të saktë.

  Kalibrim automatik

  • Kalibrimi automatik në 12.88 mS/cm me një shtypje të vetme të një butoni.

  Treguesi i stabilitetit

  • Një tregues i qëndrueshmërisë së etiketës së orës do të zhduket për të lajmëruar përdoruesin kur leximi është i qëndrueshëm.

  Fikje automatike

  • Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni.

  Treguesi i ulët i baterisë

  • Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.

  Niveli i baterisë në Nisje

  • Në start-up, të gjitha segmentet LCD janë shfaqur për 1 sekond, pastaj treguesi I jetës së baterisë.

Specifikime

Përçueshmëria

 

 

Range

0.00 do 20.00 mS/cm 

Rezolucioni

0.01 mS/cm 

Saktësia

±2% F.S. 

Temperatura 

 

Range

122.0°F 50.0°C / 32.0 

Rezolucioni

0.1°C / 0.1°F 

Saktësia

±0.5°C /±1°F 

Specifikime shtesë 

 

Kalibrimi

Automatik, 1 pikë 

Kompensimi i temperaturës 

automatike nga 0 në 50°C (32 deri në 122°F) 

Bateria 

pas 8 minutave, 60 minutave, invalid auto-off 

Mjedisi 

0 në 50°C (32 në 122°F); Rh max 100% 

Dimensionet 

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7") 

Pesha 

68 g (2.4 oz.) pa bateri 

Vjen së bashku

 

HI98304 vjen së bashku me 12.88 mS /cm tretësirën kalibruese (bustinë) (4), bateri CR2032, çertifikatë të cilësisë së instrumentit dhe manual instruksionesh

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved