SKU
HI147-01

Termometri remote CheckFridge™ - HI147

7 339,81 Lekë
In stock

HI147 shërben për monitorim në mjediset e kujdesit ushqimor. Ai përmban magnete për vendosje të lehtë në një sipërfaqe metalike dhe jep matje të saktësisë së lartë në një gamë të gjerë të temperaturës.

  • Kontrolli CAL™ Check
  • Magnetizuar
  • Ekran I qartë

HI147 shërben për monitorim në mjediset e kujdesit ushqimor. Ai përmban magnete për vendosje të lehtë në një sipërfaqe metalike dhe jep matje të saktësisë së lartë në një gamë të gjerë të temperaturës.Veçoria unike CAL Check™ e termometrit lejon një kalibrim të brendshëm të pajisjes me shtypjen e një çelësi, duke lehtësuar kështu kohën e përgatitjes.

 

Veçoritë në një shikim

CAL Check™ - Veçoria unike CAL Check™ e termometrit lejon një kalibrim të brendshëm të pajisjes me shtypjen e një çelësi, duke lehtësuar kështu kohën e përgatitjes së banjës me akull. 

Magnetizuar - Dy magnete të vendosura në pjesën e pasme të pajisjes të gjitha për vendosjen e lehtë në pjesën e jashtme të një frigoriferi ose kabineti metalike. 

Food Compatible Cable - Termometri është projektuar posaçërisht me një kabllo të përputhshme ushqimore për monitorimin e vazhdueshëm të temperaturës në mjediset e kujdesit ushqimor.

 

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved