SKU
HI731321

Kuveta qelqi 16 mm për testuesit si kolorimetrat dhe fotometrat e banakut ( 4 cp) - HI731321

2 935,92 Lekë
In stock

Hi731321 janë kuveta  zëvendësuese të përdorura me kolorimetrat HI7XX Checker HC dhe fotometrat e banakut HI832XX. Çdo kuvetë ka të shënuar një nivel në 10 ml për të matur vëllimin e duhur. Hi731321 përfshin 4 kuveta.

  • Shenjë treguese për vendosjen e duhur në fotometër
  • Nivel i përcaktuar (10 ml) për shtimin e volumit të saktë
  • Xhama optikisht të pastër
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved