SKU
HI981038

Testues I pH për bukën dhe brumrat - HI981038

13 823,30 Lekë
In stock

me sonde te specializuar Testuesi HI981038 është një testues pH i projektuar për aplikim për matjen e pH gjatë procesit të brumit dhe të bërjes së bukës. Ky matës ofron shumë karakteristika të avancuara duke përfshirë një elektrodë pH të projektuar posaçërisht për bukë dhe brumë.

 • pH Elektroda open junction·Elektroda pH e këtij testuesi përdor një dizajn të hapur .Nyja e hapur është më rezistente ndaj prerjes kur sonda futet në solids dhe semisolids se elektrodat e pH që përdorin materiale qeramike ose të tjera poroze
 • Xhami “me temperaturë të ulët “(LT)Maja e qelqit pH përdor një formulim special të qelqit me temperaturë të ulët (LT) me një rezistencë më të ulët prej rreth 50 Megaohms krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 Megaohms. Kjo është e dobishme kur mat produktet ushqimore në temperatura më të ulëta, në mënyrë që të ketë rezistencën ideale për qarkun matës.
 • Majë konikLejon penetrimin e lehtë në gjysmësolids, e cila është e nevojshme kur duam të marrin një matje të drejtpërdrejtë në çokollatë.
 • Trupi i PVDF-sëPolyvinylidene Fluoride (PVDF) është një plastikë e gradës ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj abrasionit, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj dritës ultravjollcë. Gjithashtu, PVDF-ja është rezistente ndaj rritjes së kërpudhave.
 • LCD e madheNjë LCD e zgjeruar shfaq leximin e matjes, treguesin e stabilitetit, treguesin e ulët të baterisë dhe etiketat e kalibrimi.
 • Kalibrim automatikTestuesit është kalibruar automatikisht në një ose dy pika. Buferët e kalibrimi njihen automatikisht dhe pas kalibrimi vlerat e përdorura shfaqen në ekran.
 • Kompensimi automatik i temperaturës
 •  Treguesi i stabilitetitNjë tregues hourglass është shfaqur në LCD deri sa të përftohet një lexim i qëndrueshëm. Pasi një lexim stabilizohet, treguesi zhduket dhe mund të merret një lexim.
 • Fikje automatike Matësi mund të vendoset për t'u fikur automatikisht pas 8 minutash ose 60 minutave për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë në rast se matësi mbetet i ndezur. Veçoria auto-off gjithashtu mund të çaktivizohet.
 • Diagnostikimi i sondave Gjatë kalibrimit matësi do të shfaqë një (Err) mesazh si një tregues që sonda duhet të pastrohet.
 • Jetëgjatësi e gjatë e baterisë Foodcare pH Tester ka një jetëgjatësi të jashtëzakonshme të baterisë prej rreth 700 orësh. Kur fuqia e baterisë është duke u zhvilluar ulët, një tregues i ulët i baterisë është shfaqur.
 • Ekonomike Foodcare pH Tester është një metër plotësisht me një çmim që është i përballueshëm për profesionistët dhe jo vetëm.

 

Specifikime:

pH

Gama

0.00 deri 12.00 pH

 

Rezolucioni

0.01 pH

 

Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

 

Kalibrimi

automatike, një ose dy-pika

Specifikime shtesë

Kompensimi i temperaturës

automatike, 0 deri në 50°C (32 deri 122°F)

 

Lloji i qelqit

LT (temperatura e ulët)

 

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 Li-jon / përafrimi.800 orë të përdorimit të vazhdueshëm

 

Auto-off

8 minuta, 60 minuta, ose mund të çaktivizohet

 

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh 95% max

 

50 x 129 x 21 mm (2 x 5.1 x 0.9")

 

Pesha

42 g (1.5 oz.)

Informacione për porositje

HI981038 është furnizuar me pH 4.01 tretësirë buferike (bustinë) (2), pH 7.01 tretësirë buferike (bustinë (2), tretësirë për pastrimin dhe dezinfektim e elektrodës ,tretësir pastruese për depozitat e bukës dhe brumit (2), tretësirë për ruajtjen e elektrodës, CR2032 3V Bateri Li-jon, certifikata e cilësisë, dhe manual udhëzimi.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara