SKU
HI981039

Testues pH për cokollatat HI981039

13 823,30 Lekë
In stock

me sonde te specializuar Testuesi HI981039 është një testues pH specifik i projektuar për aplikimin për matjen e pH gjatë procesit të bërjes së çokollatës. Ky matës ofron shumë karakteristika të përparuara duke përfshirë një elektrodë pH të projektuar posaçërisht për çokollatën.

 • elektroda e pH me elektrolitë të zëvendësueshëm Elektroda e pH-së ka një mëngë nyjëse të dalë që mund të hiqet dhe të pastrohet. Pasi pastrohet një sasi e vogël e elektrolitit të xhelit shtohet dhe nyja freskohet duke përmirësuar matjen e pH dhe duke zgjatur jetën e matësit.
 • Xhami “me temperaturë të ulët “(LT)  Maja e qelqit pH përdor një formulim special të qelqit me temperaturë të ulët (LT) me një rezistencë më të ulët prej rreth 50 Megaohms krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 Megaohms. Kjo është e dobishme kur mat produktet ushqimore në temperatura më të ulëta, në mënyrë që të ketë rezistencën ideale për qarkun matës.
 • Majë konik  Lejon penetrimin e lehtë në gjysmësolids, e cila është e nevojshme kur duam të marrin një matje të drejtpërdrejtë në çokollatë.
 • Trupi i PVDF-së  Polyvinylidene Fluoride (PVDF) është një plastikë e gradës ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj abrasionit, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj dritës ultravjollcë. Gjithashtu, PVDF-ja është rezistente ndaj rritjes së kërpudhave.
 • LCD e madhe  Një LCD e zgjeruar shfaq leximin e matjes, treguesin e stabilitetit, treguesin e ulët të baterisë dhe etiketat e kalibrimi.
 • Kalibrim automatik  Testuesit është kalibruar automatikisht në një ose dy pika. Buferët e kalibrimi njihen automatikisht dhe pas kalibrimi vlerat e përdorura shfaqen në ekran.
 • Kompensimi automatik i temperaturës• Treguesi i stabilitetit  Një tregues hourglass është shfaqur në LCD deri sa të përftohet një lexim i qëndrueshëm. Pasi një lexim stabilizohet, treguesi zhduket dhe mund të merret një lexim.
 • Fikje automatike Matësi mund të vendoset për t'u fikur automatikisht pas 8 minutash ose 60 minutave për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë në rast se matësi mbetet i ndezur. Veçoria auto-off gjithashtu mund të çaktivizohet.
 • Diagnostikimi i sondave  Gjatë kalibrimit matësi do të shfaqë një (Err) mesazh si një tregues që sonda duhet të pastrohet.
 • Jetëgjatësi e gjatë e baterisë Foodcare Chocolate pH Tester ka një jetëgjatësi të jashtëzakonshme të baterisë prej rreth 700 orësh. Kur fuqia e baterisë është duke u zhvilluar ulët, një tregues i ulët i baterisë është shfaqur.
 • Ekonomike Foodcare Chocolate pH Tester është një metër plotësisht me një çmim që është i përballueshëm për profesionistët dhe jo vetëm.

Specifikime:

pH

Gama

0.00 deri 12.00 pH

 

Rezolucioni

0.01 pH

 

Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

 

Kalibrimi

automatike, një ose dy-pika

Specifikime shtesë

Kompensimi i temperaturës

automatike, 0 deri në 50°C (32 deri 122°F)

 

Lloji i qelqit

LT (temperatura e ulët)

 

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 Li-jon / përafrimi.800 orë të përdorimit të vazhdueshëm

 

Auto-off

8 minuta, 60 minuta, ose mund të çaktivizohet

 

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh 95% max

 

Dimensionet

51 x 148 x 21 mm (2 x 5.8 x 0.9")

 

Pesha

45 g (1.6 oz.)

Informacione për porositje

HI981039 është furnizuar me pH 4.01 tretësire  buferike bustina (2), pH 7.01 tretësire  buferike bustina (2), tretësirë pastrimi për elektrodën dhe tretësire dezinfektim për depozitat e çokollatës (2), brigde elektrolyte gelled, tretësire për ruajtjen e elektrodës, CR2032 3V Bateri Li-jon, certifikata e cilësisë, dhe manual udhëzimi.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara