SKU
HI991001

Matës portativ pH/temperaturë i papërshkueshëm nga uji - HI991001

44 038,83 Lekë
In stock

I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH, matësi i pH/temperaturës HI991001 është projektuar posaçërisht për përdorim në procesin e prodhimit dhe protokollet e testimit mjedisor. Sonda e specializuar përmban një trup titani, sensor të integruar të temperaturës dhe cloth junction.

  • ±0.02 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • E specializuar për matjen e drejtpërdrejtë të pH.

 

Gjendja e sondës

Një tregues në ekran siguron konfirmimin vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1400 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Mbyllje automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

 

 

 

Struktura e qëndrueshme

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u përshtatur lehtë në dorën tuaj për testimin në lëvizje, ekrani LCD ofron lexime të pH, ORP dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i dyfishtë i butonit e riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Sonda e lidhjes së shpejtë

Një lidhës DIN Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabullin dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji pa përdredhje.

 

 

 

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe elektroda juaj. Matësi portativ i pH/ORP HI991003 përmban një sondë të zëvendësueshme HI12973 që është projektuar me kujdes posaçërisht për matjet e pH dhe ORP.

Trup prej titani

Trupi i titanit mbron elektrodën tuaj të pH nga thyerja aksidentale, duke e bërë atë ideale për matje. Ai shërben gjithashtu si një kunjë përputhëse për të reduktuar problemet e shkaktuara nga rrymat elektrike.

Sensori ORP platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një interval të gjerë aplikacionesh.

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi juaj portativ i pH është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë nga kutia.

 

 

 

Tretësirë e përgjithshme për pastrimin e elektrodave

Matësi juaj portativ pH/ORP vjen me një tretësirë pastruese që është projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron matësin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

Buferi me pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH-it është e rëndësishme që të përdoren buferët e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestare për t'ju ndihmuar. Paketat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni. 

 

 

HI991001 Modele dhe aksesorë të pajtueshëm

HI991001 e vjetër (majtas)

  • Përdor sondën e pH HI1296D me lidhës DIN
  • E përputhshme me krahët e papërshkueshëm nga goditjet HI710023

HI991001 i ri (djathtas)

  • Përdor sondën e pH HI12963 me lidhësin Quick DIN
  • E përputhshme me krahët e papërshkueshëm nga goditjet HI710028

*Lidhja e re e sondës Quick DIN është e pajtueshme me modelin e vjetër të trupit, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondës DIN nuk janë në përputhje me modelin e ri të trupit.

 

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

sku

HI991001

Intervali i pH

-2,00 deri në 16,00 pH / -2,0 deri në 16,0 pH

Rezolucioni i pH

0,01 pH / 0,1 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,02 pH / ±0,1 pH

Kalibrimi i pH

automatike, në një ose dy pika me dy grupe tamponash standarde (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) vendosur Standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6,86; 9.25

Intervali mV

±825 mV (pH-mV)

Rezolucioni mV

4 mV

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

Intervali temperatura

-5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C/0,1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1,0 °C jashtë ±1,0 °F deri në 140 °F; ±2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AAA 1,5 V (3 copë)

Konsumi i energjisë

përafërsisht. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

3 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F) RH maksimale. 100%

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

199 g (6,91 oz.) me bateri

Informacion*

Çdo matës furnizohet i kompletuar me: • Sonda pH/temperaturë HI12963 me trup titani dhe lidhës DIN me kabull 1m (3,3') • Tretësirë buferike me bustina pH 4,01 & 7,01 • HI700601 tretësirë e përgjithshme për pastrimin e elektrodës (2 bustina) • 100 mL beker ( 2 copë ) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 copë) • Çantë mbajtëse e fortë • Certifikata e kalibrimit të njehsorit • Certifikata e kalibrimit të sondës Manuali i udhëzimeve

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

HI12963 sonda e parapërforcuar e pH dhe e temperaturës me trup titani, lidhës DIN dhe kabull 1 m (3,3') (e përfshirë)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara