SKU
HI991003

Matësi portativ pH/ORP/Temperaturë i papërshkueshëm nga uji me Sensor Check- HI991003

59 941,75 Lekë
In stock

 I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH, matësi pH/ORP/temperaturë HI991003 është projektuar posaçërisht për përdorim gjatë procesit të prodhimit dhe në protokollet e testimit mjedisor. Sonda e specializuar përmban një trup titani, sensor të integruar të temperaturës dhe  cloth junction.

  • ±0.02 saktësi pH; ±1 mV saktësi ORP
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • E specializuar për matjen e drejtpërdrejtë të pH dhe ORP.

 

Gjendja e sondës

Një tregues në ekran siguron konfirmimin vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1400 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Mbyllje automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.
 

Struktura e qëndrueshme

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u përshtatur lehtë në dorën tuaj për testimin në lëvizje, ekrani LCD ofron lexime të pH, ORP dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i dyfishtë i butonit e riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Sonda e lidhjes së shpejtë

Një lidhës DIN Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabullin dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji pa përdredhje.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe elektroda juaj. Matësi portativ i pH/ORP HI991003 përmban një sondë të zëvendësueshme HI12973 që është projektuar me kujdes posaçërisht për matjet e pH dhe ORP.

Trup prej titani

Trupi i titanit mbron elektrodën tuaj të pH nga thyerja aksidentale, duke e bërë atë ideale për matje. Ai shërben gjithashtu si një kunjë përputhëse për të reduktuar problemet e shkaktuara nga rrymat elektrike.

Sensori ORP platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një interval të gjerë aplikacionesh.

 

 

 

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi juaj portativ i pH është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë nga kutia.

Tretësirë e përgjithshme për pastrimin e elektrodave

Matësi juaj portativ pH/ORP vjen me një tretësirë pastruese që është projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron matësin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

Buferi me pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH-it është e rëndësishme që të përdoren buferët e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestare për t'ju ndihmuar. Paketat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni. 

Specifikimet

 

Rezolucioni i pH

0,01 pH / 0,1 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,02 pH / ±0,1 pH

Kalibrimi i pH

Automatik, set bufer i përzgjedhshëm me 1 ose 2 pika Standarde: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6,86; 9.21

Intervali mV

±825 mV (pH-mV)

Rezolucioni mV

4 mV

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

Intervali temperatura

-5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C/0,1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1,0 °C jashtë ±1,0 °F deri në 140 °F; ±2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AAA 1,5 V (3 copë)

Konsumi i energjisë

përafërsisht. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 100% RH max. 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

199 g (6,91 oz.) me bateri

Informacion*

Çdo matës furnizohet i kompletuar me: • HI12973 sondë pH/ORP/temperaturë me trup titani dhe lidhës DI me kabull 1m (3,3') • Bustina me tretësirë buferike pH 4,01 & 7,01 • HI700601 Tretësirë pastruese e përgjithshme për elektrodën (2 bustina) • 100 mL beker (2 copë)  • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 copë.) • Çantë mbajtëse e fortë • Certifikata e kalibrimit të njehsorit • Certifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimeve

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara