SKU
HI2030-02

Matësi shumëparametrik EC edge® - HI2030-02

85 019,42 Lekë
In stock

Dizajni novator i edge është i përhapur në matësit e Hanna-s. Matësi i skajit është vetëm 0,5" i trashë, por i pasur me veçori për të përmbushur nevojat e një numri të madh klientësh. Për ata që preferojnë funksionimin shumë të thjeshtë, ekziston një funksionim i modalitetit bazë me menu dhe opsione të thjeshtuara, ndërsa për ata që kërkojnë veçori të avancuara ka modalitete standarde të plota për funksionimin. Kompleti edge® HI2030 EC/TDS/Salinity mund të përmirësohet në çdo kohë me sonda shtesë për të matur pH ose oksigjenin e tretur.

edge® përmban një ekran LCD 5,5" që mund ta shikoni qartë nga mbi 5 metra. Ekrani i madh dhe këndi i gjerë i shikimit 150° ofrojnë një nga LCD-të më të lehta për t'u lexuar në industri.

edge® përmban një tastierë me prekje që jep një pamje të veçantë dhe moderne. Meqenëse tastiera është pjesë e ekranit, butonat tuaj nuk mund të bllokohen kurrë nga mbetjet e mostrës.

edge® përmban udhëzues të qartë me tekst të plotë të shfaqur në fund të ekranit. Nuk ka nevojë të deshifrohen shkurtesat ose simbolet e gërvishtura; këto mesazhe të dobishme ju udhëzojnë në çdo proces shpejt dhe me lehtësi.

 

 

edge® është i mbushur me shumë veçori inovative për të siguruar saktësi.

Elektroda dixhitale

Elektrodat edge® janë shumë të avancuara, të pajisura me një mikroçip të integruar që ruan informacionin e kalibrimit që merret automatikisht nga buza sapo elektroda të futet në prizë. Këto elektroda dixhitale kanë gjithashtu një lidhës 3,5 mm të lehtë për t'u futur, kështu që nuk duhet të shqetësoheni kurrë për këndin e duhur ose kunjat.

Sonda me katër Unaza

Matësi HI2030 edge® EC/TDS/kripësia furnizohet me sondën e përçjellshmërisë prej platini me katër unaza HI763100 që ka një sensor të integruar të temperaturës për matjet automatike të kompensimit të temperaturës. Teknologjia me katër unaza lejon një gamë të gjerë matjesh me një sondë të vetme në krahasim me sondat amperometrike me dy pole që kanë një gamë të kufizuar dhe mund të vuajnë nga efektet e polarizimit. Sonda HI763100 ka një trup qelqi dhe PVDF me një pjesë PEI (polieterimide). Të dy materialet kanë rezistencë të shkëlqyer ndaj shumë kimikateve agresive.

 

edge-cradle-and-wall-mount-hi2020-hi2030-hi2040

Matësi EC edge®  me shumë parametra është jashtëzakonisht i gjithanshëm. Mund të përdoret në mënyra të ndryshme dhe në mjedise të ndryshme pa zënë hapësirën e një matësi tradicional tavoline.

 

Montimi në mur

Duke përdorur pjesën e montimit në mur (i përfshirë), edge® mund të vendoset në një mur, duke lënë gjurmë zero në hapësirën e tavolinës. Matësi ka një lidhës të integruar në skaj dhe mund te karikoni bateritë e tij. Është projektuar për t'ju kursyer hapësirë të vlefshme në tavolinë.

Mbajtësja e matësit dhe e elektrodës

edge® është i pajisur me një mbajtës tavoline dhe me një mbajtës për elektrodën e rrotullueshme dhe e rregullueshme për të mbajtur edge® të sigurt në vend në këndin optimal të shikimit.

 

Specifikimet:

Specifikime

Detaje

SKU

HI2030-01

pH Intervali

pH: -2.000 në 16.000, -2.00 në 16.00; ±1000 mV

pH Rezolucioni

0.001 pH, 0.01 pH; 0.1 mV

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.01 pH, ±0.002 pH; ±0.2 mV

pH Kalibrimi

Automatik, mbi 3 pika (5 pika*) kalibrimi, 5 standarde (7 standarde*)

buferat (1.68*, 4.01 or 3.00, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45*)

dhe 2 bufera të kombinuar*

pH Kompensimi Temperaturës

Automatik -5 to 100˚ C (23 në 212˚ F) (duke përdorur sensorin integral të temperaturës)

EC Intervali

0.00 në 29.99 μS/cm, 3.00 në 29.99 μS/cm, 30.0 në 299.9 μS/cm, 300 në 2999 μS/cm,

3.00 në 29.99 mS/cm, 30.0 në 200.0 mS/cm, up në 500.0 mS/cm

EC Rezolucioni

0.01 μS/cm, 00.1 μS/cm, 0.01 μS/cm, 0.01 mS/cm, 00.1 mS/cm

EC Saktësia

±1%  (±0.05 μS/cm ose 1 shifër)

EC Kalibrimi

1 kalibrim; 6 standarde të vlefshme:

84, 1413 μS/cm, 5.00, 12.88, 80.0, 111.8 mS/cm, Kompensimi 1 pikë:0.00 μS/cm

TDS Intervali

0.00 në 14.99 ppm (mg/L), 15.0 në 149.9 ppm (mg/L), 150. në 1499. ppm (mg/L),

 1.50 në 14.99 g/L, 15.0 në 100.0 g/L, mbi 400.0 g/L absolut TDS ‡ (me factor 0.80)

TDS Rezolucioni

0.01 ppm, 0.1 ppm, 1 ppm, 0.01 g/L, 0.1 g/L

TDS Saktësia

±1% (±0.03 ppm ose 1 shifër)

TDS kalibrimi

Përmes kalibrimit EC

EC/TDS Kompensimi Temperaturës

Automatik -5 në 100 ºC (23 në 212 ºF) NoTC – mund të zgjidhet për të matur ‘

Përcjellshmërinë absolute.

Koeficienti i korrigjimit të temperaturës

0.00 në 6.00% / ºC (vetëm për EC dhe TDS). Vlera e parazgjedhur është 1.90% / ºC

EC në TDS Faktori kthimit

0.40 në 0.80 (Vlera e parazgjedhur është 0.50)

Intervali kripshmërisë

0.0 në 400.0% NaCl, 0.01 në 42.00 PSU, 0.0 në 80.0 g/L*

Rezolucioni kripshmërisë

0.1% NaCl, 0.01 PSU, 0.01 g/L

Saktësia e kripshmërisë

±1%

Kalibrimi i  kripshmërisë

1 pikë me HI 7037L 100% NaCl standardi i ujit të detit

 (shkallë të tjera përmes kalibrimit EC)

Kompensimi i temperaturës në kripshmërinë

0 në 40 g/L (me rezolucion 1 g/L)

Kloruri i natriumit intervali

0.0 në 400.0% NaCl

Kloruri i natirumit rezolucioni

0.1% NaCl

Kloruri i natriumit saktësia

±1%

Kloruri i natriumit kalibrimi

1 pikë me HI 7037L 100% NaCl standardi ujë deti  (shkallë të tjera përmes kalibrimit EC)

DO Intervali

0.00 në 45.00 ppm (mg/L) 0.0 në 300.0% 0.0 në 50.0 °C (32.0 në 122.0 °F)**

DO Saktësia (@25˚C/77˚F)

±1.5% ose ±1 shifër

DO Rezolucioni

0.01 ppm (mg/L); 0.1% mbingopje

DO Kalibrimi

Një ose dy pika në 0% (HI 7040) deri100%

DO Kompensimi Temperaturës

0.0 to 50.0 ˚C (32.0 to 122 ˚F)

Kompensimi kripshmërisë

0 to 40 g/L, 1 g/L

DO Kompensimi i lartësisë

-500 në 4000 m (me 100 m rezolucion

Intervali temperaturës

-20.0 në 120.0 ˚C, -4.0 në 248.0 °F

Rezolucioni temperaturës

0.1 °C, 0.1 °F

Saktësia temperaturës

±0.5 °C, ±1.0 °F

pH Elektroda

HI11310 “junction” digjitale , e mbushur me 3.5M KCl elektrodi i elektrodës së pH,

Sensor i integruar i temperaturës dhe lidhës 3,5 mm.

EC/TDS Sonda

HI763100 EC/temperatura sonda

DO Sonda

HI764080 DO/temperatura sonda

Energjia

5 VDC përshtatës (i përfshirë)

Mjedisi

0 në 50°C (32 to 122°F), RH max 95%

Dimensioni

202 x 140 x 12.7mm (8” x 5.5” x 0.5”)

Pesha

250 g (8.82 oz)

Informacion*

Kompleti HI2030 EC përfshin: Sonda e përçjellshmërisë HI763100, 4 qese standardi për

 përçjellshmërinë 1413 μS/cm, 2 qese standardi për përçjellshmërinë 5000 μS/cm,

2 qese standardi për përçjellshmërinë 12880 μS/cm, 2 qese standardi për shpëlarje

USB, mbajtëse elektrode, mbajtëse për montimin në mur, përshtatës rryme 5 VDC,

certifikatë cilësie dhe manual udhëzimi.

Shënime

‡ përçjellshmëri absolute *kufijtë e temperaturës do të reduktohen në kufijtë aktualë të

sondës/sensorit ** me funksionin e kompensimit të temperaturës të çaktivizuar ᵻ

E disponueshme për blerje veçmas

Garancia

2 vite

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara