SKU
HI6100405

Elektrodë pH me majë të sheshtë- për qëllime të përgjithshme, kabull 5 m AmpHel® - HI6100405

29 236,89 Lekë
In stock

Kjo elektrodë pH e përforcuar me majë të sheshtë është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, xham për qëllime të përgjithshme dhe trup PVDF. Me dizajnin e saj të qëndrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë pH me majë të sheshtë.
  • Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikime industriale.

Elektrodë pH me majë të sheshtë

Eleminon depozitat që mund të ndotis elektrodën, duke reduktuar ndjeshëm mirëmbajtjen.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Trupi PVDF

Trupi PVDF karakterizohet nga qëndrueshmëri e lartë termike dhe rezistencë e shkëlqyer kimike.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Formulimi i xhamit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje prej polimer xhel

Siguroni jetëgjatësi të elektrodës në mjedise të vështira.

 

Specifikimet

 

Kryqëzimi i pH

Dyshe, PTFE

Intervali i matjeve

pH: 0-13

Lloji i kryqëzimit

PTFE

Lloji i elektrolitit

Polimer

Materiali i trupit

PVDF

Lloji i xhamit

GP (-5 deri në 80 ° C)

Struktura/ forma

E sheshtë

Pin që përputhet

po

Presioni Maks. 

6 bar (87 psi)

Sensor temperature

jo

Kabllo

5 m

Lloji i lidhësit

BNC

Përforcues

jo

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara