SKU
HI76407A/P

Dissolved Oxygen Screw Cap Membranes - HI76407A/P

9 052,43 Lekë
In stock
The HI76407A/P are spare dissolved oxygen screwcap membranes designed especially for Hanna's portable polarographic dissolved oxygen probes. The caps are constructed of durable ABS plastic with polytetrafluoroethylene (PTFE) oxygen permeable membranes. Each cap is easily filled with electrolyte and installed on the probe.
  • Screw Cap Design
  • PTFE Membranes
  • Easily Fillable

Product description

 The HI76407A/P are spare dissolved oxygen screw-cap membranes designed especially for Hanna’s portable polarographic dissolved oxygen probes. The caps are constructed of durable ABS plastic with polytetrafluoroethylene (PTFE) oxygen permeable membranes. The membranes separate the probes cathode and anode from the water being measured. Oxygen diffuses across the membrane and interacts with the polarographic system to produce a current proportional to oxygen concentration. Each cap is easily filled with HI7041 electrolyte and screwed onto the probe.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara