SKU
HI7007-023

Bufer kalibrimi pH 7.01 Groline (230 mL) HI7007-023

1 590,29 Lekë
In stock

HI7007-023 është një bufer kalibrues i cilësisë së lartë pH 7.01 që është NIST i gjurmueshëm dhe i pajisur me një Çertifikatë analize. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadences të shënuar qartë në etiketë dhe me një paketim të përkryer për të siguruar cilësinë e tretrësirës. Linja e tretësirave të kalibrimeve teknike të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të pasur një skadim prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • E pajisur me çertifikatën e analizës
  • Saktësia e +/- 0.02 pH @ 25°C
  • Tabela e temperaturës së vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme në çdo shishe

Detaje

HI7007-023 është një bufer kalibrimi me cilësi të lartë pH 7.01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra të larta pastërtie, ujë të deionizuar, bilance të çertifikuara të kontrolluara në peshë në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0.02 pH @ 25C dhe janë të gjurmueshme në MATERIALET Standarde të Referimit NIST (SRMs).°

HI7004-023 vjen së bashku me Çertifikatën e Analizës

  • Kodi i produktit
  • Numri i lotit
  • SRM-të që  përdoren
  • Data e prodhimit
  • Data e skadimit

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës tampon pH

  • E lehtë për të identifikuar vlerat e ndryshme tampon
  • Tretësira nuk përmban ndonjë bojë që mund të njollosë qelizën referues të një elektrode pH

 

Specifikimet

pH Saktësia 

±0.02 pH pH 

Vlera @25°C 

7.01 

Paketa 

Shishe 

Madhësia 

230 mL 

Sasia 

Çertifikata e Analizës 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara