SKU
HI7037L

100% NaCl , tretësira kalibruese për leximet e kripshmërisë së ujit të detit (500 mL) - HI7037L

1 590,29 Lekë
In stock

HI7037L është një tretësirë e cilësisë premium për kripësinë e ujit të detit sipas shkallës së Këshillit Ndërkombëtar  (ICES) të vitit 1902. Tretësirat e kalibrimit Hanna kanë numrin Lot dhe datën e skadencës të shtypura në çdo etikete Të gjitha shishet janë të forta për të siguruar cilësinë e tretësirës. Linja e tretësirave të kalibrimit të Hanës është formuluar posaçërisht për të skaduar prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësira kalibruese NaCl për % leximeve te kripësisë.
  • Shishe e fortë për të siguruar cilësinë.
  • Numri i lotit dhe data e skadimit të shtypura në çdo etiketë
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara