SKU
HI7077L

Tretësirë pastrimi për elektrodat për yndyrnat (500 mL) HI7077L

3 425,24 Lekë
In stock

500 mL

  • Tretësirë  pastrimi e formuluar posaçërisht për të hequr yndyrnat nga një elektrodë pH
  • Shishe e fortë për të siguruar cilësinë
  • Data e skadimit dhe numri i lotit të shënuar qartë në shishe

 

Specifikimet

 

Aplikimi

ndaj yndyrnave

Paketimi

shishe

Madhësia

500 mL

Sasia

1

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara