SKU
HI70635L

SOLUCIONI PASTRUES PËR DEPOZITAT E VERËS ( 500 ML) HI70635L

3 914,56 Lekë
In stock

HI70635L është një solucion shumë efektiv pastrues I formuluar specifikisht për tu përdorur me elektrodat e pH të cilat janë me verë apo musht.

Elektrodat mund të bëhen te ndotura nga përdorimi dhe kështu mund të japin rezultate të gabuara.Solucioni pastrues I Hannës eleminon këto papastërti dhe mbetje të cilat kanë mbetur në elektroda gjatë matjeve apo nëse ato sjanë mbajtur sic duhet. Ju sugjerojmë të pastroni majën dhe    ‘junction’ e elektrodës në mënyrë të vazhduar për tu siguruar që ato janë të pastra dhe nuk do të ketë probleme me bllokimin. Matja e pH të verës është një hap kritik për të siguruar cilësinë e verës.Solucionet pastruese Hanna kanë një jetëgjatësi prej 5 vitesh nga data e prodhimit

  • specifikisht I krijuar për të pastruar njollat e verës në elektroda
  • një paketim I sigurt
  • data e skadencës dhe loti I prodhimit duken qartë në shishe

Një nga arsyet kryesore të matjeve jo të sakta të pH është pikërisht elektroda e papastër. Kjo është e rëndësishme të theksohet sepse gjatë kalibrimit instrumenti merr në konsideratë faktin që elektroda është e pastër dhe krijon një kurbë standartizimi që do të jetë ajo deri ne kalibrimin e rradhës. pH metrat sot do të lejojnë një varietet prej +,- 60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë por idealisht duhet të jetë jo më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrim kompenson ndryshimin e tensionit offset. Nëse mV offset vazhdon të devijojë dhe matësi kalibrohet me një elektrode të pistë atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

electrode cleaning illustration

Solucionet tona pastruese sigurojnë efikasitetin dhe saktësinë maksimale të sensorëve tuaj kur përdoret për mostrën e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si një masë parandaluese kundër përdorimit të një elektrode të pistë dhe për të siguruar që nyja nuk është e bllokuar. Hi70635l është një zgjidhje për pastrimin e bërë posaçërisht për industrinë e verës, ku elektrodat mund të vishen me grimca vere.

PAKETIMI

Siguron cilësinë dhe freskinë e mostrës.

Çdo shishe ka te shënuar  numrin e lotit dhe datën e skadimit

Solucionet Hanna janë formuluar posaçërisht për të pasur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

Specifications

Pershkrimi

Solucion pastrues për njollat e verës

Paketimi

shishe

Madhesia

500 mL

Certifikata e analizave

jo

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara