SKU
HI83749-02

Matës portativ për monitorimin e Turbullirës dhe Bentoniteve në verë- HI83749

127 223,30 Lekë
In stock

 

Matësi portativ i monitorimit të Turbullirës dhe Bentoniteve HI83749 siguron qëndrueshmëri të proteinave përpara se lëngu të mbushet në shishe për verë duke siguruar nje cilësi të shkëlqyer. HI83749 mat turbullirën e mostrave nga 0,00 deri në 1200 NTU (njësi nefelometrike e turbullirës) dhe është në përputhje me USEPA.

 

  • Regjistroni dhe transferoni deri në 200 matje.
  • Veçori GLP (Praktika e Mirë Laboratorike) për gjurmueshmërinë e kushteve të kalibrimit.
  • E shkëlqyeshme për kantinat e vogla dhe të mesme.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara