SKU
HI84500-61

Reagent Alkalinë për Mini Titruesin e Dioksidit të Squfurit (120 mL)-HI84500-61

2 813,59 Lekë
In stock


HI84500-61 është një reagent 120 mL alkalik që përdoret për përcaktimin e dioksidit të squfurit  total në verë duke përdorur Mini Titruesin e Dioksidit të Squfurit HI84500 për Analizimin e Verës. Ky reagent alkalik përdoret për të rritur vlerën e pH të mostrës përpara kryerjes së një titrimi total të dioksidit të squfurit. Me 5 ml reagent të nevojshëm për çdo matje të SO2, ka mjaftueshëm reagent për 24 teste.

  • Tretësirë e matur paraprakisht
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuara qartë
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

 

Detajet

Reagenti alkalik HI84500-61 është i nevojshëm për analizën e dioksidit të squfurit total. Reagenti alkalik rrit pH dhe çliron dioksidin e squfurit të lidhur. Ky rregullim i pH siguron që i gjithë dioksidi i squfurit i lirë dhe i lidhur të llogaritet për të dhënë një matje të saktë të dioksidit total të squfurit. Elektroda ORP HI3148B përdoret për të përcaktuar pikën përfundimtare për nivelin e ulët (1,0 deri në 40,0 ppm të SO2 ) dhe të lartë (30 deri në 400 ppm të SO2). HI84500 mund të përdoret me të gjitha verërat, duke përfshirë dhe të kuqen, të cilat janë të vështira për t'u testuar duke përdorur metoda tradicionale për shkak të vështirësisë për të vëzhguar një ndryshim të dallueshëm të ngjyrës kur arrihet pika përfundimtare. HI84500 përcakton përqendrimin e lirë dhe total të dioksidit të squfurit në verë duke përdorur metodën Ripper. Jodi i tepërt i shtohet kampionit të verës dhe reagon me titrantin jodat për të prodhuar jod: IO-  + 5I-  + 6H+→ 3I2  + 3H 2 O Jodi i prodhuar reagon me dioksid squfuri në verë sipas reaksionit redoks më poshtë. : 2 SO 3  + I 2  → H 2SO 4  + 2HI

Specifikimet

Shishet e paketimit RH Madhësia 120 mL Sasia 1

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara