SKU
HI84500-62

Bustinat e pluhurit të stabilizatorit për mini titruesin e dioksidit të squfurit (100 bustina)-HI84500-62

2 813,59 Lekë
In stock

Detajet

Paketat e pluhurit të stabilizatorit HI84500-62 janë të nevojshme për të kthyer titrantin jodat në jod. Jodi më pas reagon me dioksidin e squfurit dhe elektroda HI3148B ORP përdoret për të zbuluar pikën përfundimtare si për nivelin e ulët (1,0 deri në 40,0 ppm të SO2 ) ashtu edhe për nivelin e lartë (30 deri në 400 ppm të SO2). Duke përdorur bustina stabilizuese, tretësirat titranuese mbeten të qëndrueshme për periudha më të gjata kohore. HI84500 mund të përdoret me të gjitha verërat, duke përfshirë verën e kuqe, të cilat janë të vështira për t'u testuar duke përdorur metodat tradicionale për shkak të vështirësisë për të vëzhguar një ndryshim të dallueshëm të ngjyrës kur arrihet pika përfundimtare. HI84500 përcakton përqendrimin e lirë dhe total të dioksidit të squfurit në verë duke përdorur metodën Ripper. Joduri i tepërt shtohet në kampionin e verës dhe reagon me titrantin jodat për të prodhuar jod: IO3-  + 5I-  + 6H→ 3I2 + 3H2O Jodi i prodhuar reagon me dioksid squfuri në verë sipas reaksionit redoks më poshtë: H2SO3  + I2  → H2SO4  + 2HI

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara