SKU
HI84502-50

Tretësirë titruese për aciditetin e titruar në verë Mini Titrator-HI84502-50

2 324,27 Lekë
In stock

HI84502-50 është një tretësirë me vëllim 230 ml ​​titranuese për përdorim me Mini Tituesin e Aciditetit të Titrueshëm HI84502 për Analizën e Verës. Tretësira titranuese HI84502-50 përdoret si për rangun e aciditetit të ulët ashtu edhe për atë të lartë. Titranti është i standardizuar paraprakisht duke siguruar që titrimet të jenë të shpejta, të sakta dhe të thjeshta për t'u kryer.

  • Titrant i para-standardizuar
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuara qartë
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Detajet

HI84502-50 është një tretësirë me vëllim alkaline 230 ml që përdoret për përcaktime të nivelit të ulët dhe të lartë të aciditetit në verë. Mini titruesi HI84502 është krijuar për të përcaktuar aciditetin e verës me titullimin potenciometrik si në intervalin e ulët (0,1 deri në 5,0 g/L acid tartarik) ashtu edhe në atë të lartë (4,0 deri në 25,0 g/L acid tartarik). Aciditeti total për të dy nivelet matet në një kampion vere të degazuar deri në një pikë përfundimtare fikse prej pH 8,20. Përcaktimi i acideve totale në verë bëhet sipas një reaksioni neutralizimi që është bashkëveprimi midis acideve që gjenden në verë dhe një baze. Aciditeti total, i referuar edhe si aciditet i titrueshëm është shuma e acideve fikse dhe të paqëndrueshme. Në Shtetet e Bashkuara, aciditeti total i verës zakonisht shprehet në terma të acidit tartarik, edhe pse maten acidet e tjera. Aciditeti total ndikon drejtpërdrejt në ngjyrën dhe shijen e verës dhe në varësi të stilit të verës, kërkohet në një ekuilibër të përsosur me ndjesinë e ëmbël dhe të hidhur të përbërësve të tjerë. Aciditeti i tepërt e bën verën të thartë dhe të mprehtë. Aciditeti i duhur në verë është ajo që e bën atë freskuese dhe një shoqëruese ideale të ushqimit.

Specifikimet

Shishet e paketimit RH Madhësia 230 mL Sasia 1

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara